INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

S-a terminat luna de miere la Inter » Benitez furios

Articol de - Publicat marti, 31 august 2010 00:00

Antrenorul spaniol se plînge că patronul Moratti nu-i aduce achiziţiile cerute la Inter şi nu garantează pentru obiectivele echipei.

Eşecul de la Montecarlo şi evoluţia slabă din Supercupa Europei agită apele la Inter. Preşedintele Moratti şi-a exprimat iritarea pentru ratarea trofeului, ţintind indirect în Benitez. Antrenorul spaniol a înghiţit în sec pînă acum, dar a început să dea semne de nemulţumire.

Urmaşul lui Mourinho se simte frustrat, mai ales după ce Milan l-a luat pe Ibrahimovici. A cerut două achiziţii, un mijlocaş şi un atacant, dar n-a primit nimic. I s-a dat de înţeles că trebuie să se descurce cu ce i-a lăsat portughezul. Mascherano s-a dus la Barcelona, Kuyt stă la Liverpool, iar Benitez rămîne cu ochii în soare, plîngînd după rolul de manager din Anglia: "Fiecare antrenor vrea jucătorii pe care-i cunoaşte. Eu am zis ce nu-mi convine şi clubul va vedea ce-i de făcut". Mesajul este descifrat de La Stampa: "Dacă nu vom cîştiga nimic, e doar vina celor care n-au vrut întăriri. Eu v-am dat numele, alţii nu mă interesează!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
ivzar
ivzar  •  31 August 2010, 10:44

Benitez e varza. Cu sau fara transferuri el folosea acceasi tactica stiuta deja de toti. Nu il prinde iarna la Inter. Sper..

fotbalvvv
fotbalvvv  •  31 August 2010, 05:45

Citeste Jurnalul de Fotbal pentru opinii sincere si necenzurate despre fotbal si despre sport in general; cronici din America, dar si din Liga 1, analize la rece, anchete despre cocalari :) Discutii despre sport la un alt nivel. Nu suntem un tabloid, nu promovam scandaluri intre presedinti analfabeti sau cancanuri cu bombe sexy rasuflate. Nu tinem de nici un trust, nu promovam interesele nimanui. Fotbal in stare pura. Cauta Jurnalul de Fotbal pe net, ca sa nu dam adrese pe aici.

florinense
florinense  •  31 August 2010, 01:50

BENITEZ ARE DREPTATE SA SE PLANGA!!! EL A VRUT 2 OAMENI!!! KUYT SI MASCHERANO!!! SI NU I-A FOST ADUS NICIUNUL!!! IN SCHIMB LUI MOURINHO VARA TRECUTA I S-AU FACUT TOATE POFTELE!!! IN SCHIMB I-A FOST ADUS BIABIANY!! SA FIM SERIOSI!!! SI ASTA V-O SPUNE UN OM CARE SE PRICEPE LA FOTBAL!!!!! VA MULTUEMSC!!!!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează