INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Să-l oprească cineva pe Berlusconi! » Declarații INACCEPTABILE ale patronului lui AC Milan: "Să vând echipa chinezilor care mâncau copii?!"

foto: Guliver / Getty Images
foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 iunie 2016 11:26

Silvio Berlusconi a făcut declarații șocante în plină stradă. Patronul lui AC Milan se află la Ostia, Roma, pentru o întâlnire electorală și a fost abordat de un fan al rossonerilor, care voia să știe dacă va vinde, în cele din urmă, echipa investitorilor chinezi.

Berlusconi, celebru pentru gafele nenumărate făcute de-a lungul timpului, a răspuns astfel la întrebarea despre posibila cedare a formației italiene:

"Chinezii comuniști mâncau copii. E adevărat, a fost o perioadă de mare foamete și au făcut asta pentru a-și hrăni alți copii. Iar eu ar trebui să vând Milanul lor?!"

Nu e prima dată când Berlusconi, fost prim ministru al Italiei, face remarce extremiste. Printre altele, în 2015 l-a numit pe fostul președinte francez Nicolas Sarkozy "un cretin gelos pentru că eu eram bogat şi el nu", după ce francezul refuzase să dea mâna cu el. 

Berlusconi a fost implicat într-un imens scandal și a trebuit să dea explicaţii la tribunal, fiind acuzat că în 2011 ar fi întreținut relații sexuale cu o dansatoare care la acea vreme avea doar 17 ani. Fostul premier italian e cunoscut pentru celebrele petreceri organizate la vila sa, la care aveau loc orgii sexuale.

Karima El Mahroug, dansatoarea minoră, a dezvăluit că Berlusconi avea un adevărat harem, format din 14 tinere care își doreau să devină celebre, punându-se la dispoziția italianului.

În martie 2015, Berlusconi a fost achitat de Curtea de Casaţie a Italiei în dosarul "bunga-bunga", în care era acuzat că a întreţinut relaţii sexuale contracost cu o minoră şi că a folosit abuziv funcţia pentru a muşamaliza cazul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
511110169080791
George Burcasimi  •  04 Iunie 2016, 19:44

De ce va ambalati ,acest om spune adevarul ,care nu trebuie ocolit ,cum o fac toti politicienii ,de acum !Este la fel ca in cazul emigrantilor ,cine critica venirea lor este considerat rasist !

helioglobalus
helioglobalus  •  04 Iunie 2016, 13:54

*** ăsta ar trebui să facă pușcărie până moare și scapă planeta de un ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

896192067117678
Nello Milano  •  04 Iunie 2016, 13:57

BERLUSCA NU-I JIJI PENALUL SI NICI *** STELISTI INCULTI CINE VA PERMITE SA-L JUDECATI VOI ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează