INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Impresarul lui Sadio Mane le aduce grave acuzații lui Bayern și lui Leroy Sane

Impresarul lui Sadio Mane le aduce grave acuzații lui Bayern și lui Leroy Sane. Foto: Imago Images
Impresarul lui Sadio Mane le aduce grave acuzații lui Bayern și lui Leroy Sane. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat duminica, 06 august 2023 16:54 / Actualizat duminica, 06 august 2023 16:58

Bacary Cisse, agentul lui Sadio Mane (31 de ani), îi acuză pe Bayern și pe Leroy Sane (27 de ani) de rasism. El susține că decizia de a-l vinde pe atacantul senegalez lui Al-Nassr „n-a fost una sportivă. Salariul lui i-a deranjat. N-au putut să accepte că un african vine și câștigă mai mulți bani decât ceilalți”.

Nici nu s-a uscat bine cerneala pe contractul lui Sadio Mane cu Al-Nassr că impresarul senegalezului, Bacary Cisse, i-a pus la zid pe șefii lui Bayern și pe Leroy Sane. 

În emisiunea „After Foot”, difuzată pe postul RMC Sport, Cisse a readus în discuție incidentul petrecut la finele „sfertului”-retur cu Manchester City (0-3), din Liga Campionilor 2022/2023, când Mane l-a lovit cu pumnul, în vestiar, pe coechipierul său. 

El susține că „oricine cunoaște fotbalul european știe că Sane a făcut atunci un comentariu rasist. De acolo a pornit totul. Dacă l-a deranjat culoarea pielii lui Mane, atunci și pe conducătorii lui Bayern i-a deranjat”.

Rapid a bifat un nou transfer » A fost prezentat oficial: „Sunt foarte entuziasmat să fiu aici”
RAPID
Rapid a bifat un nou transfer » A fost prezentat oficial: „Sunt foarte entuziasmat să fiu aici”

Sadio Mane îi acuză pe Bayern și pe Leroy Sane de rasism

La vremea respectivă, jurnalistul senegalez Papa Mahmoud Gueye, un apropiat al lui Mane, dezvăluia că atacantul fusese jignit pe teren, în timpul meciului: „Sane i-a strigat «ești un gunoi negru»”

Însă din informațiile tabloidului Bild, niciun jucător nu l-a auzit pe Sane vorbind astfel. El i-ar fi replicat doar «lasă-mă-n pace!»”.

Sadio Mane câștiga la Bayern 24 de milioane de euro pe sezon

Cisse nu se oprește aici cu acuzațiile. Impresarul susține că decizia lui Bayern de a-l vinde pe Mane „n-a fost una sportivă, fotbalistică. Salariul lui Sadio i-a deranjat. N-au putut să accepte că vine un african în club și ia cei mai mulți bani. Așa că au vrut să scape de el”. 

Contractul până-n 2025, semnat vara trecută, îi garanta atacantului adus de la FC Liverpool 24 de milioane de euro pe sezon.

30 de milioane de euroa încasat Bayern din transferul lui Sadio Mane la Al-Nassr

Bacary Cisse: „Amenda a fost de doar 50.000 de euro”

Nici antrenorul bavarezilor, Thomas Tuchel, n-a scăpat de mânia lui Cisse: „I-a cerut scuze lui Sadio. Îi promisese că va juca în echipa sa. Dar nu s-a întâmplat, pentru că primise ordine. Conducerea i-a cerut să nu-l folosească pe Sadio”.

Agentul susține că amenda aplicată de club lui Mane după altercația cu Sane nu e de 500.000 de euro, cum s-a scris: „Noi în acte n-am văzut așa ceva. Au fost doar 50.000 de euro. Sadio s-a comportat profesionist până la capăt.

Dar responsabilii lui Bayern au fost nedrepți. El nu are nimic de demonstrat nemților. Nu a devenit ceea ce este datorită lui Bayern. Îi mulțumește lui Liverpool pentru asta. Bayern a fost nerecunoscător. I-a plătit atât de mulți bani unui african și apoi i-a făcut rău”.

40 de milioane de europe sezon ar lua Sadio Mane la Al-Nassr, unde joacă alături de Ronaldo

Citește și:

FCSB, Farul și Sepsi își vor afla luni posibilele adversare din play-off-ul Conference League

Cade recordul de asistență pe noul Ghencea! Câte bilete s-au dat la FCSB - CFR Cluj

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
chepandy777
chepandy777  •  06 August 2023, 18:56
Postat de fzoltan pe 06 August 2023, 18:22

Lumea a ajuns ...cu susul în jos Rezumat- impresarul lui Mane (ambii, africani și persoane de culoare, adica jucatorul si impresarul) îl acuza de rasism pe Sane , care este și el persoana de culoare. Puff :)))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fzoltan
fzoltan  •  06 August 2023, 18:22

Lumea a ajuns ...cu susul în jos Rezumat- impresarul lui Mane (ambii, africani și persoane de culoare, adica jucatorul si impresarul) îl acuza de rasism pe Sane , care este și el persoana de culoare. Puff :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează