INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

După un singur sezon în Bundesliga, Sadio Mane ar putea reveni în Premier League

Sadio Mane ar fi dorit de Chelsea. Foto: Imago Images
Sadio Mane ar fi dorit de Chelsea. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 aprilie 2023 16:59 / Actualizat miercuri, 26 aprilie 2023 16:59

Atacantul Sadio Mane (31 de ani) este pe lista estivală de transferuri a lui Chelsea. Senegalezul nu s-a acomodat la Bayern, care vrea să scape de el după conflictul recent cu Leroy Sane (27).

Cumpărat cu 32 de milioane de euro de la Liverpool, pentru a-l înlocui pe Robert Lewandowski, Sadio Mane nu s-a adaptat la Bayern și este vizat de o plecare la sfârșitul stagiunii. 

Publicația Football Insider scrie că golgheterul senegalez s-ar putea întoarce în Premier League după numai un an petrecut în Bundesliga, în care cifrele sale au lăsat de dorit, 34 de meciuri jucate, cu 12 goluri și cinci pase decisive, departe de așteptările fanilor și conducerii bavarezilor.

Răzvan Burleanu, despre scandalul de arbitraj din Rapid - FCSB: „Becali e supărat? Să îi amintesc atunci despre aceste două meciuri”
FCSB
Răzvan Burleanu, despre scandalul de arbitraj din Rapid - FCSB: „Becali e supărat? Să îi amintesc atunci despre aceste două meciuri”

Sadio Mane ar fi dorit de Chelsea

Destinația lui Mane ar fi Chelsea, ce pregătește o nouă campanie de achiziții spectaculoasă la vară, după transferurile de peste 600 de milioane din sezonul în curs. Sadio, care are contract cu campioana Germaniei până în 2025, nu e nici în grațiile lui Thomas Tuchel. 

Antrenorul neamț, venit în locul lui Julian Nagelsmann, crede că fosta extremă a lui Liverpool nu cadrează cu cerințele sale tactice și cu sistemul actual folosit și de aceea nu-l va mai titulariza și nici nu se va mai baza prea mult pe el. 

Mai ales că nici șefii nu îl mai agreează, din cauză că l-a lovit la față pe Leroy Sane după meciul cu Manchester City.

Sadio Mane ar putea face obiectul unui schimb cu Napoli pentru Victor Osimhen

Mane a fost amendat exemplar, cu 350.000 de euro, și exclus din lot pentru meciul cu Hoffenheim, după care a fost rezervă folosită în repriza secundă a returului cu Man. City din „sferturile” Ligii Campionilor și titular cu Mainz. Despre senegalez s-a mai scris că ar putea face obiectul unui schimb cu Napoli pentru Osimhen, dar pretențiile italienilor le-au tăiat orice poftă de negociere celor de la Bayern.

Mane, care a lăsat multe regrete în urmă în rândul fanilor de pe Anfield Road, a strâns 269 de meciuri la Liverpool, pentru care a reușit 120 de goluri și 49 de pase decisive în toate competițiile.

Citește și:

Viitorul lui Boloni la Metz e decis. Anunțul președintelui în Franța

Ultimatum pentru Carlo Ancelotti » Îl așteaptă doar până pe 25 mai ca să-l instaleze în funcție

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
mr90
mr90  •  27 Aprilie 2023, 09:15

Scorpie iar scrii prostii! Mane este extrema si are cifre foarte bune - nu a fost luat ca sa-l inlocuiasca pe Lewandowski!

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  27 Aprilie 2023, 01:55
Postat de Sss009. pe 26 Aprilie 2023, 18:32

Blestemul Liverpool, au mai fost si altii ....

Are cifre f bune pt o aripa, extrema, omu nu e atacant, varf de careu. 17 gol/assist in 32 de meciuri si nici alea full, de multe ori rezerva sau doar 60-75% din meci. bayern are vreo 9 titluri consecutive si se mira daca nu castiga an de an?

Sss009.
Sss009.  •  26 Aprilie 2023, 18:32

Blestemul Liverpool, au mai fost si altii ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează