INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Sadio Mane, direcția Arabia Saudită! Ar putea fi coechipier cu Cristiano Ronaldo

Sadio Mane, direcția Arabia Saudită! Ar putea fi coechipier cu Cristiano Ronaldo. Foto: Imago Images
Sadio Mane, direcția Arabia Saudită! Ar putea fi coechipier cu Cristiano Ronaldo. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 04 iulie 2023 10:33 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 10:35

Atacantul lui Bayern, Sadio Mane, se află în negocieri avansate cu gruparea saudită Al-Nassr. Postul Sky Germania susține că probabilitatea ca atacantul în vârstă de 31 de ani să plece este de 85 la sută. Bavarezii cer în schimb 30 de milioane de euro.

Continuă goana cluburilor saudite după vedete europene. Al-Nassr, gruparea la care evoluează Cristiano Ronaldo, a revenit pe pista „Sadio Mane”, iar jurnalistul Sultan Al-Otaibi, un Fabrizio Romano în varianta arabă, anunță că negocierile cu internaționalul senegalez „sunt avansate”.

A venit să-l impresioneze pe Ovidiu Burcă, după un an la Rangers și alte încercări în Premier League: „Sunt ca un robot. Am stilul de joc al lui Theo Hernandez”
DINAMO
A venit să-l impresioneze pe Ovidiu Burcă, după un an la Rangers și alte încercări în Premier League: „Sunt ca un robot. Am stilul de joc al lui Theo Hernandez”

Sadio Mane: „Am lăsat în urmă un sezon complicat”

Cu ceva timp în urmă, când au apărut primele informații despre interesul lui Al-Nassr, atacantul în vârstă de 31 de ani le-a dezmințit: „Dacă vrea Dumnezeu, dacă totul merge bine, mă voi întoarce la Bayern. Am lăsat în urmă un sezon foarte complicat, dar asta se întâmplă. Nu a fost o surpriză pentru mine. Mă așteptam să fie puțin complicat. Este normal”. 

Inclusiv impresarul său, Bakary Cisse, nega atunci existența vreunei oferte din Arabia Saudită.

Sadio Mane l-a lovit pe Leroy Sane în vestiarul lui Bayern

Între timp, lucrurile s-au schimbat. Bayern, se știe, nu-i va pune bețe-n roate lui Mane, după un 2022/2023 dezastruos din toate punctele de vedere. Modest pe teren, mai ales după accidentarea suferită înaintea Mondialului din Qatar, senegalezul a ținut prima pagină cu două cazuri de indisciplină. 

După returul cu PSG (2-0), din „optimile” Ligii Campionilor, s-a certat în vestiar cu antrenorul Julian Nagelsmann, căruia i-a reproșat că l-a introdus abia pe final.

2025este anul în care lui Sadio Mané îi expiră contractul cu Bayern. Campioana Germaniei l-a achizționat vara trecută, de la Liverpool, contra sumei de 32 de miloane de euro

Sadio Mane a fost amendat de Bayern cu 350.000 de euro

Apoi, la „sfertul”-tur cu Manchester City (0-3), el s-a certat pe teren cu Leroy Sane, iar în vestiar i-a tras un pumn în figură și s-a ales cu cea mai mare amendă aplicată vreodată de Bayern unui jucător: 350.000 de euro!

Munchenezii vor să scape de fostul atacant al lui Liverpool și i-au stabilit și prețul: 30 de milioane de euro. Șansele de a pleca acum sunt apreciate de postul Sky Germania la 85 la sută.

Sadio Mane se află pe lista mai multor cluburi saudite. Sunt ferm convins că va fi vândut de Bayern în această vară

- Florian Plettenberg, jurnalist Sky Germania, specializat pe transferuri

Citește și:

După ce i-a ratat pe Osimhen și pe Kane, PSG și-a schimbat prioritatea pentru atacantul dorit în această vară

Imediat după transferul la Liverpool, Szoboszlai a primit un mesaj de 4 cuvinte de la iubită

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
EuSaFiuSanatos
EuSaFiuSanatos  •  04 Iulie 2023, 16:28

overrated

Vezi toate comentariile (1)
Comentează