INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Sadio Mane, declaraţie de iubire pentru Liverpool: 'Orice jucător din lume şi-ar dori să joace aici'

Sadio Mane, foto: Guliver/gettyimages
Sadio Mane, foto: Guliver/gettyimages

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat sambata, 03 martie 2018 12:41

Liverpool trece printr-o formă excelentă în această parte a sezonului.

"Cormoranii" sunt la doar două puncte în spatele locului secund din Premier League, ocupat de Manchester United, şi sunt ca şi calificaţi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce au învins-o pe FC Porto, scor 5-0, pe Estadio do Dragao, în partida tur.

Sadio Mane (25 de ani), unul dintre oamenii de gol ai formaţiei pregătite de Jurgen Klopp, crede că un factor important în realizarea acestor performanţe îl reprezintă spiritul de echipă şi atmosfera bună din cadrul vestiarului.

"Spiritul de echipă este unul bun şi avem încredere în noi, deci suntem pe drumul cel bun. Fiecare jucător este foarte mulţumit de colegii săi, încercăm să ne ajutăm mereu reciproc şi să lucrăm ca o echipă. Acest lucru dă putere echipei. Orice jucător din lume şi-ar dori să joace aici", a declarat senegalezul, potrivit DailyMail.

Cu 103 goluri deja înscrise în actuala stagiune şi o singură înfrângere înregistrată în ultimele 19 runde din Premier League, fotbalistul venit de la Southampton consideră că Liverpool este capabilă să învingă orice echipă şi poate atinge un obiectiv îndrăzneţ.

"Trebuie să continuăm să muncim din greu şi să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne menţine locurile în echipă. Îmi dau seama că acest club merge în direcţia corectă acum. Au fost câţiva ani dificili la Liverpool în trecut, dar lucruri de asemenea fel se întâmplă la orice club din lume. Pentru moment, suntem pe drumul cel bun, iar totul este posibil. Cred că ne-am îmbunătăţit mult jocul în ultimele luni. Ştim că putem bate pe oricine dacă prindem o zi bună", a mai declarat Mane.

13 goluri şi 7 pasedecisive a reuşit Mane, în actualul sezon, pentru Liverpool

Liverpool poate trece, cel puţin temporar, pe locul secund din Premier League, dacă o va învinge pe Newcastle, astăzi, de la ora 19:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close