INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Sadio Mane la Real Madrid? Zinedine Zidane a luat decizia finală în privința senegalezului + Florentino Perez trebuie să plătească o sumă exorbitantă

Sadio Mane și Luka Modric ar putea deveni colegi // FOTO: Guliver/Getty Images
Sadio Mane și Luka Modric ar putea deveni colegi // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2019 10:13

Marca anunță că Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, i l-a cerut lui Florentino Pérez pe atacantul senegalez Sadio Mane, care are un sezon extraordinar la Liverpool. 

De fiecare dată când se transferă, valoarea lui Sadio Mané se triplează. În 2012, Salzburg i-a plătit lui Metz pentru el 4 milioane de euro, vânzându-l doi ani mai târziu la Southampton cu 11,8 milioane.

În 2016, senegalezul a avansat și mai mult în Premier: Liverpool l-a cumpărat cu 41,2 milioane. Iar acum, după trei stagiuni pe "Anfield", poate ajunge la Real Madrid. Pentru 150 de milioane!

Potrivit France Football, Real avea deja un acord cu Mané anul trecut, dar înțelegerea a căzut după plecarea lui Zidane.

Francezul s-a întors și legătura s-a reluat. Marca anunță astăzi că antrenorul i l-a cerut președintelui Florentino Pérez pe atacantul în vârstă de 26 de ani, aflat la cel mai bun sezon în Premier League: 17 reușite în 29 de etape, al doilea în topul golgeterilor. În vârful carierei, Sadio ar urca în vârful fotbalului. 

53 de goluriși 21 de assisturi are Mané la Liverpool în 111 meciuri (9.153 de minute)

85.000.000 €este cota lui atacantului senegalez, potrivit transfermarkt.de

Vezi și: Șoc la Real Madrid » Raphael Varane le-a transmis colegilor că pleacă la finalul sezonului!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
spanciockfcsb2018
spanciockfcsb2018  •  25 Martie 2019, 12:34

asa cum Steaua nu se refuza nu se refuza nici Realul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează