INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RETRAGERE

SAGAN TOSU - VISSEL KOBE 1-6 // VIDEO Fernando Torres, la ultimul dans! Legendarul spaniol a jucat azi meciul său de adio » Cifrele unei cariere impresionante

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 august 2019 17:26

Fernando Torres (35 de ani) a disputat azi ultimul său meci, spaniolul urmând să se retragă.

Torres a fost integralist în meciul în care Sagan Tosu, formația japoneză la care a ales să-și încheie cariera, a pierdut în fața lui Vissel Kobe, echipa lui Andres Iniesta, scor 1-6.  

Andres Iniesta, colegul cu care a trăit clipe magice în tricoul naționalei Spaniei, a înscris un gol din penalty, în minutul 20.

Torres a ales să pună punct în tricoul japonezilor de la Sagan Tosu, pentru care evolua din 2018. A evoluat de-a lungul carierei pentru echipe de top ale Europei, precum Liverpool, Chelsea, AC Milan sau Aletico Madrid, și a ales, la fel precum mulți alți foști mari fotbaliști, să-și încheie conturile cu fotbalul departe de Europa. 

Numeroși foști fotbaliști i-au transmis lui Torres mesaje emoționante pe Twitter: 

La 35 de ani, Fernando Torres lasă în spate o carieră de-a dreptul impresionantă: a cucerit Champions League, Europa League și o Cupă a Angliei alături de Chelsea, o altă ediție de Europa League alături de Atletico Madrid.

Performanțele din tricoul naționalei Spaniei sunt la rândul lor spectaculoase: două Campionate Europene, în 2008 și 2012, și un Campionat Mondial, în 2010.

38 de goluriîn 110 meciuri a strâns Torres în naționala Spaniei

Vezi și: 

Jurgen Klopp își laudă un fost elev: „De la Alessandro Del Piero nu am mai văzut pe cineva ca el”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gabri80el
gabri80el  •  23 August 2019, 19:08

nu mi s-a parut un jucator legendar niciodata. prea umflat de presa.peste 10 ani va fi anonim.nu prea vei avea ce sa povestesti despre un asemenea jucator. a avut anumite calitati dar doar atat.La atletico mai mult facea tusa , la milan nu -mi aduc aminte sa fi facut ceva si tot asa ...prea slab sa spui ca un asemenea jucator este legenda

ioan1964
ioan1964  •  23 August 2019, 18:46

SI LEGENDELE SE RETRAG SI ESTE BINE MAI ALES DACA O FAC LA TIMPUL POTRIVIT!

losche
losche  •  23 August 2019, 17:59

A evoluat de-a lungul carierei pentru echipe de top ale Europei, precum - - - - >Atletico Madrid, Liverpool, Chelsea, AC Milan sau Aletico Madrid

Vezi toate comentariile (3)
Comentează