INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER SCUMP

Şahtior sfidează criza şi dă 6 milioane de euro pe un brazilian!

Alex Teixeira
Alex Teixeira

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2009 00:00

Şahtior Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu, sfidează criza. Ucrainenii au plătit  şase milioane de euro, pentru mijlocaşul de 19 ani Alex Teixeira, de la Vasco da Gama, anunţă siteul oficial al formaţiei clasate pe locul secund la jumătatea competiţiei din Ucraina.

 

Teixeira, dorit insistent şi de englezii de la Everton, a semnat un contract valabil pe cinci ani cu echipa din Doneţk. Mijlocaşul de 1,73 metri a evoluat în 51 de meciuri pentru Vasco da Gama, pentru care a înscris zece goluri. El a făcut parte din  toate naţionalele de fotbal ale Braziliei la grupa de vîrstă din care facea parte şi a marcat 21 de goluri.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
cohenn
cohenn  •  23 Decembrie 2009, 00:00

hai taceeeeti ca il stiti de la football manager :P adica... e posibil sa il stiti si de la CM under 20. e posibil doar ;D

ramtzy17
ramtzy17  •  22 Decembrie 2009, 15:20

:) o sa`l vanda in cativa ani triplu de cat a dat pe el..

ramtzy17
ramtzy17  •  22 Decembrie 2009, 15:19

Au dat 6 milioane pe el si il vor vinde cu 16 ori 26! :) Asa sa tot sfidezi criza.. de ce nu sfideaza asa criza si la noi Borcea/Becali. :)

Vezi toate comentariile (8)
Comentează