INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

Salah, incert pentru returul cu Barcelona » Jurgen Klopp a oferit primele detalii despre starea egipteanului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 mai 2019 09:02

Mo Salah (26 de ani) s-a accidentat și a fost schimbat în minutul 69 al partidei dintre Newcastle și Liverpool, scor 2-3. Jurgen Klopp a oferit primele detalii despre starea mijlocașului egiptean. 

  • Liverpool - Barcelona, returul semifinalei Ligii Campionilor, e marți, de la 22:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. Catalanii s-au impus în tur, scor 3-0.

În minutul 69, Mo Salah a fost izbit dur de portarul Dubravka. Jucătorii s-au oprit și au cerut urgent intervenția echipei medicale. 8 minute a primit îngrijiri medicale şi a ieşit pe targă în lacrimi, conştient, în aplauzele publicului.

Lovit la cap, Salah a văzut finalul în vestiar

Klopp a tremurat mai tare pentru Salah decât pentru victorie. „Mo era bine după meci, dar trebuie să mai așteptăm. După ce a fost scos de pe teren, a stat în vestiar, urmărind meciul”, anunţă managerul german. Care nu ştie dacă, în urma comoţiei cerebrale, Salah va putea fi apt pentru returul de marţi cu Barcelona, din Ligă. Sigur este doar că un alt atacant, Firmino, nu va fi recuperat sută la sută, şi nu va intra titular. 

Vezi și: 

NEWCASTLE - LIVERPOOL 2-3 // VIDEO + FOTO „Cormoranii” supraviețuiesc în lupta pentru titlu, dar îl pot pierde pe Mo Salah pentru returul cu Barcelona

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mioriticul
mioriticul  •  05 Mai 2019, 15:05

Go, Mo’!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează