INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Salt spre Balonul de Aur » Cristiano Ronaldo, în stratosferă la Real - Osasuna 2-0: ”Pentru el, orice e posibil!”

Ronaldo e mult deasupra tuturor. Loveşte mingea cu capul şi, în acelaşi timp, îl izbeşte pe Benzema cu genunchiul în ceafă // Foto: Guliver/GettyImages
Ronaldo e mult deasupra tuturor. Loveşte mingea cu capul şi, în acelaşi timp, îl izbeşte pe Benzema cu genunchiul în ceafă // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 10 ianuarie 2014 21:06

O săritură galactică a lui CR7 şi încă un semn că el va cuceri FIFA Ballon d'Or: portughezul lui Real şi-a invitat întreaga familie la ceremonia de luni, de la Zurich.

Era deja 2-0 pe "Bernabeu", la Real - Osasuna, în turul "optimilor" Cupei Spaniei. Marcelo a centrat înalt de pe aripa stîngă, iar Ronaldo, venit lansat, a sărit ca şi cum ar fi fost pe arcuri.

A bătut puternic şi s-a înălţat la peste un metru de pămînt. Atît de sus încît a ajuns cu genunchii la nivelul capului lui Benzema, atacantul francez de 1,84m. Ar fi fost golul ireal al lui Cristiano. Mingea s-a dus însă peste poartă.

A fost saltul spre Balonul de Aur. CR7 va veni luni, la Zurich, pentru Gala FIFA, însoţit de întreaga familie: iubita Irina, mama, cele două surori şi fratele său.

Plus impresarul Jorge Mendes şi preşedintele lui Real, Florentino Perez. Semn că FIFA Ballon d'Or 2013 va fi al lui. Al doilea trofeu auriu cîştigat de portughezul în vîrstă de 28 de ani.

2008 este anul în care Cristiano a cucerit primul Balon de Aur, după ce a cîştigat Liga şi Mondialul cluburilor la Man. United

"Aţi văzut săritura lui Ronaldo? Nu poate fi serios. Am mai văzut oameni sărind, dar acesta e ireal! Pentru el, orice e posibil" (Lukaku, atacant Everton, pe Instagram)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează