INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Salvați soldatul Payet! Marseille insistă să-l ia înapoi pe atacant, colegii s-au supărat și l-au scos de pe WhatsApp

Renumit pentru problemele create la
Renumit pentru problemele create la "națională", Dimitri Payet strică atmosfera și la West Ham // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 21 ianuarie 2017 00:00

Marseille insistă să-l ia înapoi pe mijlocașul lui West Ham, pe care colegii și fanii îl vor urgent plecat. ”Ciocănarii” i-au vandalizat mașina și l-au eliminat din grupul de WhatsApp.

A fost în vară unul dintre eroii Franței la Euro. Cel care ne-a refuzat egalul în jocul de deschidere a picat după 7 luni în dizgrație, devenind inamicul public numărul 1 la West Ham.

Dimitri Payet nu mai știe ce să facă să evadeze din infernul londonez, iar Marseille cât să liciteze pentru a-l salva!

OM a ajuns la 30 de milioane de euro, însă oferta nu-i de ajuns pentru "ciocănari", care nu-l lasă decât pentru 35. Mijlocașul de 29 de ani e disperat să se întoarcă, după ce și-a pus clubul și fanii în cap cu amenințarea că-și rupe singur ligamentele.

Toți i-au întors acum spatele. Suporterii l-au insultat la meciul cu Crystal Palace (n-a fost nici rezervă), i-au călcat în picioare și i-au ars tricoul cu nr. 27. I-au vandalizat mașina în Essex, spărgându-i un geam.

Nici colegii nu-l mai suportă. Și nu vor să-l vadă și să-i vorbească, dovadă că Obiang l-a eliminat din grupul de pe WhatsApp.

18goluri și 25 de pase decisive a reușit Payet în 66 de meciuri disputate la West Ham

15.000.000 €a dat West Ham pentru a-l transfera pe Payet de la OM în iulie 2015

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează