INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

I-au și găsit înlocuitor lui Jorge Sampaoli. Un fost antrenor de la Juventus vine la Marseille

Igor Tudor
Igor Tudor

Articol de - Publicat sambata, 02 iulie 2022 21:50 / Actualizat sambata, 02 iulie 2022 23:00

Croatul Igor Tudor (44 de ani) va fi noul tehnician al lui Olympique Marseille. Va semna un contract până în 2024, cu opțiune pentru încă un sezon. 

Fost până în mai la Hellas Verona (locul 9 în campionatul trecut), acesta a fost și jucător al lui Juventus, dar și ”secund” la bianconeri.

Tudor a fost una dintre cele patru variante avute în vedere de președintele Pablo Longoria, ceilalți fiind un francez, Julien Stéphan de la Strasbourg, și doi străini, italianul Roberto De Zerbi (Șahtior) și Marcelino, fost la Valencia. 

Conducerea lui Marseille căuta un antrenor tânăr, cu ceva experiență și al cărui stil să corespundă pretențiilor lui OM, iar croatul a impresionat prin ceea ce a reușit în Serie A, la Udinese și Verona.

În cariera începută în 2009 ca asistent la Hajduk Split, croatul a mai activat ca secund la naționala Croației, manager la Hajduk Split, apoi la PAOK Salonic, Karabükspor, Galatasaray și asistent la Juventus. 

Luni urmează să ajungă în Franța și să semneze contractul, după care va fi prezentat presei și fanilor. 

Șoc la Marseille! Jorge Sampaoli și-a dat demisia » Ce l-a nemulțumit pe argentinian
FRANȚA
Șoc la Marseille! Jorge Sampaoli și-a dat demisia » Ce l-a nemulțumit pe argentinian
Inter își reinventează apărarea » Doi titulari sunt pe picior de plecare în Franța și Anglia + Pe cine vor nerrazzuri
ITALIA
Inter își reinventează apărarea » Doi titulari sunt pe picior de plecare în Franța și Anglia + Pe cine vor nerrazzuri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează