INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ITALIEI / ”OPTIMI”

SAMPDORIA - AC MILAN 0-2 d.p. // Declarație ciudată a lui Gattuso despre un jucător de-ai săi: „L-aș încuia într-o cameră și i-aș arunca de mâncare la 2-3 ore!”

Gattuso speră să-l poată folosi pe Higuaín și în Supercupa Italiei cu Juventus, pe 19 ianuarie Foto: Guliver/Getty Images
Gattuso speră să-l poată folosi pe Higuaín și în Supercupa Italiei cu Juventus, pe 19 ianuarie Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 13 ianuarie 2019 10:31

Gennaro Gattuso ar face orice pentru a-l păstra pe Gonzalo Higuaín, ce a jucat sâmbătă cu gândul la Chelsea. ”L-aș ține la mine acasă. Dar nu pot intra în mintea lui, e greu să-l pot convinge”, explică antrenorul Milanului.

Milan s-a calificat chinuit și după prelungiri în "sferturile" Cupei, iar Higuaín a jucat probabil ultimul meci (2-0 cu Sampdoria) pentru rossoneri. Argentinianul nu a marcat în cele 112 minute cât a rămas în teren, rezerva Cutrone reușind "doppietta". Gennaro Gattuso pare resemnat cu pierderea lui Gonzalo: "Dacă ar depinde de mine, l-aș invita la mine acasă, l-aș încuia într-o cameră, i-aș arunca de mâncare la 2-3 ore și aș încuia apoi ușa. Însă nu pot intra în mintea lui, degeaba îi explic, e greu să-l pot convinge", declară antrenorul Milanului.

"E implicat în proiect"

Acesta acceptă alegerea argentinianului de a pleca la Chelsea: "Cariera unui fotbalist durează 13-14 ani și fiecare are planurile lui. Dar eu n-am înțeles care sunt nemulțumirile sale, pentru că văd un jucător mulțumit ce glumește cu toți în vestiar, se implică și are evoluții mai bune sau mai slabe. Nu-mi fac probleme cât timp văd atitudinea asta. A participat la acțiuni și a greșit foarte puțin, i-a lipsit doar golul. Nu l-aș fi folosit dacă îl simțeam nemotivat. Mereu mi-a zis lucrurile în față, am vorbit mult și e foarte sincer. Vedem ce se-întâmplă".

Juve refuză împrumutul

Și se întâmplă că Chelsea ar vrea să îl împrumute "sec" pe Higuaín, aflat sub contract cu Juventus până în 2021, iar bianconerii refuză. Cer 36 de milioane de euro pentru a amortiza transferul plus garanții din partea londonezilor. Mai precis, promisiunea că îl vor cumpăra la vară, dacă reușesc calificarea în grupele Ligii.

9.000.000 €este salariul net anual primit de Higuaín la Milan, care ar mai trebui să achite 9 milioane ca să-l păstreze împrumut până al finele stagiunii

8goluri în 23 de meciuri disputate în acest sezon are argentinianul în Serie A, Coppa Italia și Liga Europei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2462832673758932
Florina Calin  •  13 Ianuarie 2019, 12:44

”Un jucător de-ai săi”, pe bune?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează