INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Santiago Canizares, cuvinte emoționante după moartea fiului său: "Mă voi revedea cu el, deci nu mă mai tem de moarte"

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 16:33

Fostul goalkeeper spaniol Santiago Canizares (48 de ani) a acordat un interviu în presa din Argentina în care a vorbit despre cea mai mare dramă pe care a trăit-o, moartea fiului său, Santi, de acum trei luni. 

"Te gândeşti că nu vei trece niciodată prin aşa ceva. Santi era foarte bine când s-a născut, însă la trei ani şi jumătate s-a îmbolnăvit şi am luptat cu boala 15 luni. Din nefericire, această boală te doboară.

Cel mai mare sprijin pentru mine a fost credinţa. Sunt catolic, cred în Dumnezeu şi nu cred că aceasta este o pedeapsă. Consider că există persoane pe care din anumite motive Dumnezeu le vrea alături de el foarte devreme. Poate ni le-a trimis pentru a ne da o lecţie importantă.

Trăiesc cu o durere foarte mare, nu pot să neg asta. Îmi este foarte dor. Au trecut câteva luni, parcă au fost cinci ani.  Îţi spui că mereu ţi-a fost teamă de moarte. Acum ştiu că în ziua în care voi pleca de pe această lume îl voi revedea pe el. Acum nu mă mai tem de nimic", a spus Canizares. 

Santi Canizares, unul dintre cei trei tripleți ai fostului portar, a murit la vârsta de 5 ani, acesta suferind de cancer. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1679336805663461
Doru ForzaStiinta  •  30 Iunie 2018, 19:32

Să-i fie țărâna usoara copilului... Multa putere și tărie de caracter părintelui

kcain
kcain  •  30 Iunie 2018, 18:52

trist. sa ai putere sa vorbesti despre asa ceva iti trebuie ceva tarie. am.pielea de gaina cand citesc randurile astea.

capca1
capca1  •  30 Iunie 2018, 17:27

Eu spun că este multă demnitate în cuvintele și gândirea lui Santiago. A fost un mare sportiv dar, iată, un om cu trăiri de o decență aparte ! Sper ca niciun părinte să nu mai trăiască moartea copilului său ! De fapt, drama morții copilului său !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează