INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Sara Carbonero, iubita lui Casillas, vrea să se lase de jurnalism. Ronaldo ştie de ce ;)

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 09:53

Sara Carbonero este una dintre cele mai cunoscute ziariste din Spania, notorietate sporită mai ales de relaţia cu Iker Casillas, portarul Realului, începută în 2009. Deşi se află pe val, ea plănuieşte însă să renunţe la carieră!

De vină ar fi criticile primite tocmai de cînd a devenit iubita lui Iker, în principal venite din partea lui Cristiano Ronaldo. Portughezul a criticat-o încă din 2010, cînd ea şi-a permis să spună de el că ”a fost, este şi va fi întotdeauna egoist şi individualist pe gazon”. Există apoi un ultim episod, recent, cînd golgeterul ”blanco” a susţinut că ”aşa ceva nu se face”, convins fiind că Sara, prin Casillas, află secrete din vestiarul Realului şi le face publice.

”Oricine poate vorbi, dar numai noi, cei din interior, ştim precis ce se petrece”, a mai zis Ronaldo, ceea ce o face pe jurnalista de 29 de ani să se gîndească serios la retragerea din presă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
drimmero
drimmero  •  11 Februarie 2013, 19:58
Postat de drimmero pe 11 Februarie 2013, 19:41

Ronaldo a fost pland cu fufa!

bland

drimmero
drimmero  •  11 Februarie 2013, 19:41

Ronaldo a fost pland cu fufa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează