INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Sarri l-a pedepsit aseară pe Kepa după secvențele antologice din meciul cu City și a explicat ce a vrut să demonstreze

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 10:29

Managerul lui Chelsea, Maurizio Sarri, l-a expediat aseară, la 2-0 cu Tottenham în Premier League, pe banca de rezerve pe portarul Kepa, care refuzase să fie înlocuit în finala Cupei Ligii cu Man. City pierdută de londonezi la loviturile de departajare, scor 3-4.

Kepa Arrizabalaga plătește scump încăpățânarea de a rămâne între buturi cu Man. City, în finala Cupei Ligii Angliei. După ce responsabilii lui Chelsea l-a amendat cu 225.000 de euro, echivalentul salariului pe o săptămână, managerul Maurizio Sarri l-a scos din poartă la meciul în Premier League cu Tottenham, de miercuri seară, scor 2-0.

„Decizia este și un mesaj pentru ceilalți jucători. Ei trebuie să înțeleagă că suntem un grup, nu 25 de jucători”, a explicat tehnicianul italian, care a ținut totodată să precizeze că „a fost alegerea mea”.

Sarri s-a luat de Kepa și la sfârșitul finalei Cupei Ligii, certându-l în vestiar pentru refuzul de a-i lăsa locul între buturi lui Caballero, considerat de antrenor un specialist al loviturilor de departajare. Capitol ce a și decis în cele din urmă învingătoarea, Man. City, care s-a impus cu 4-3.

80.000.000 €a costat-o pe Chelsea, în vară, transferul lui Kepa de la Athletic Bilbao

 

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
mrtweaks
mrtweaks  •  28 Februarie 2019, 14:11

Are timp destul sa faca cu ochiu la camere acum, nu-i stres. :-))

magic4ever
magic4ever  •  28 Februarie 2019, 13:24

Kepa sa prinda radacini pe banca de rezerve sa se invete minte sa nu mai sfideze antrenorul...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează