INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

Caz incredibil în Bulgaria! Șase jucători de la Cerno More au fost dați afară după ce au fost testați cu detectorul de minciuni

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 mai 2019 21:12

Cerno More Varna, echipa de pe locul 5 din Bulgaria, și-a dat afară șase jucători, după ce aceștia au picat testul cu detectorul de minciuni realizat de club.

Decizia oficialilor lui Cerno More vine după ce echipa a pierdut cu ȚSKA Sofia în campionat, scor 1-3, un meci care a ridicat multe semne de întrebare.

Site-ul bulgar sportal.bg scrie că jucătorii echipei au fost testați de două ori cu poligraful. La primul test, șase dintre jucători au dat răspunsuri considerate minciuni de test, iar oficialii clubului au luat decizia drastică de a-i da afară.

Al doilea test a fost comandat chiar de cei 6 jucători concediați, sperând că vor putea schimba ceva. Poligraful a fost folosit din nou la cererea lor pe 24 mai, dar fără succes pentru ei.

Până în acest moment n-au fost anunțate numele jucătorilor dați afară!

 Întrebările la care au răspuns fotbaliștii la al doilea test

  1. Aţi simulat că vă apăraţi corect şansele în ultimul meci jucat împotrva celor de la ŢSKA pentru că aţi primit bani sau alte servicii?
  2. V-a contactat cineva pentru a vă propune bani sau alte beneficii ca să simulaţi că vă apăraţi corect şansele în ultimul meci jucat împotrva celor de la ŢSKA?
  3. Aţi primit orice fel de premiu sau bani pentru ultimul meci pierdut împotrva celor de la ŢSKA?
  4. Aţi primit bani pentru a simula că vă apăraţi corect şansele în ultimul meci jucat împotrva celor de la ŢSKA?

Vezi și:

Barcelona - Valencia 1-2 // Catalanii trag semnalul de alarmă: „Messi este singur. Nu se poate ca destinul Barçei să depindă mereu de el!"

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
badeadorian
badeadorian  •  27 Mai 2019, 11:11

In discutie nu se puncteaza strict pe un anumit minister al apararii sau de interne !!! In discutie sunt bagate ambele ministere care in perioada oranduirii comuniste aveau puteri nelimitate in a isi taia partea leului cand era vorba de aducere de jucatori exponentiali , protectie si treceri cu vederea .... Cine poate , oase roade !! se potriveste perfect in discutia de fata !!

brotberuf
brotberuf  •  27 Mai 2019, 09:21

Steaua Rosie Belgrad este echivalenta lui Dinamo, iar Partizan este "Steaua", adica fosta echipa a ministerului apararii. E foarte usor sa te informezi in ziua de azi, conditia este sa si vrei.

samertx
samertx  •  27 Mai 2019, 01:28
Postat de badeadorian pe 26 Mai 2019, 22:41

La rusi este CSKA iar la sarbi este Crvena Zvezda ... mai sunt si altele ?? :))

Suntem, ca echipe, o excepție într-o mare de slavism. :))

Vezi toate comentariile (10)
Comentează