INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Şase luni out! Giorgio Chiellini speră să revină la „optimile” Ligii Campionilor

FOTO: GettyImages
FOTO: GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 04 septembrie 2019 11:29

Giorgio Chiellini (35 de ani), căpitanul lui Juventus, a fost operat marţi cu succes, în Austria, la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului drept şi va rata întreg turul Seriei A. Cel mai devreme ar putea juca din nou în martie.

Pierdere grea pentru Juventus. Giorgio Chiellini va sta pe bară şase luni şi îi va lipsi campioanei Italiei întreg turul Seriei A, şi cel puţin până în „optimile” Ligii.  

Căpitanul bianconerilor, accidentat grav la genunchiul drept la ultimul antrenament dinaintea derbyului cu Napoli, a fost operat marţi, la Innsbruck, la clinica Hochrum, de către profesorul Christian Fink. Intervenţia a reuşit şi i-a reconstruit astfel ligamentul încrucişat anterior rupt. 

Şase luni out! Giorgio Chiellini speră să revină la „optimile” Ligii Campionilor
FOTO: GettyImages

„Altă provocare câştigată”

Fundaşul italian, care va împlini 36 de ani în aprilie, nici n-a fost trecut de Sarri pe lista pentru grupele Ligii şi va începe lunga recuperare. Chiellini a fost înlocuit în meciul de sâmbătă de Matthijs de Ligt, care a greşit la toate golurile lui Napoli, nefiind încă acomodat cu Serie A.  

„Accidentarea va rămâne ca amintirea unei alte provocări câştigate”, a spus Giorgio. Pentru suplinirea lui mai există în lot alternativele Rugani, care n-a mai plecat la Roma, şi turcul Demiral, 21 de ani, cumpărat în vară de la Sassuolo pentru 18 miliioane de euro. 

507 meciuria jucat Giorgio Chiellini la Juventus, marcând 36 de goluri şi oferind 22 de pase decisive

VEZI ȘI:

Starurile nemților au luat-o razna! Christoph Metzelder e suspectat de pornografie infantilă, iar Jerome Boateng, anchetat pentru agresarea fostei iubite

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează