INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SASSUOLO - JUVENTUS

SASSUOLO - JUVENTUS. Meci nebun în Serie A, cu Vlad Chiricheș titular » „Bătrâna Doamnă” conducea cu 2-0 în minutul 12, apoi a început thriller-ul!

Sassuolo - Juventus. foto: Guliver/Getty Images +9   FOTO
Sassuolo - Juventus. foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2020 07:44

Juventus a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie în Serie A, însă, chiar și așa, „Bătrâna Doamnă” se îndreaptă către un nou titlu, profitând și de letargia urmăritoarelor.

De câteva etape, jocul echipei conduse de Maurizio Sarri s-a scurtcircuitat. Eșecul cu Milan, 2-4, și remiza cu Atalanta, 2-2, au fost urmate de o altă partidă în care Juve a fost aproape de nerecunoscut.

Miercuri seara, Juve pornea mare favorită în duelul cu Sassuolo, formația lui Vlad Chiricheș. Iar planurile torinezilor erau în grafic după 12 minute, când campioana en-titre conducea deja cu 2-0, după golurile lui Danilo și Higuian.

Sassuolo, revenire uluitoare

Nimic nu anticipa rafala de goluri și ocazii ce avea să se abată asupra porții lui Szczesny. Djuric a redus din diferență în minutul 29, după ce Sassuolo a profitat de unele momente în care Juventus nu mai conta aproape deloc în ofensivă.

Thriller-ul a fost complet în repriza secundă. Beradi și Caputo au înscris pentru Sassuolo în decurs de doar trei minute, iar Juve se vedea din nou condusă după ce a avut 2-0, la fel ca-n derby-ul cu Milan.

Până la urmă, oaspeții au înscris golul egalizator în minutul 64, prin Alex Sandro, stabilind scorul final al unei partide în care singura realizare a lui Cristiano Ronaldo a fost cartonașul galben încasat în minutul 62.

Chiricheș s-a duelat cu Ronaldo și vedetele lui Juventus

Vlad Chiricheș, revenit printre titularii lui Sassuolo, a evoluat până în minutul 75, când a fost înlocuit cu Marlon. Românul a avut o evoluție sigură, însă i se poate reproșa golul lui Higuian din minutul 12, când argentinianul a înscris dintre Chiricheș și Peluso.

6,5a fost nota primită de Chiricheș în Gazzetta Dello Sport

VIDEO. Rezumatul meciului Sassuolo - Juventus 3-3: 

Citește și alte știri despre Serie A

VIDEO Atalanta, încă o victorie zdrobitoare în Serie A » Recordurile pe care le poate bate

Napoli, gata de cea mai scumpă achiziție din istoria clubului: 81 de milioane de euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
dinamo100
dinamo100  •  16 Iulie 2020, 11:15

Chiriches pare sa-si fi gasit in sfarsit o echipa potrivita pentru el, doar sa speram ca nu se accidenteaza din nou prea curand!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează