INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SASSUOLO - LAZIO 1-2

Sassuolo - Lazio 1-2 // VIDEO Atac supersonic, defensivă cu slăbiciuni: cum s-a descurcat Lazio la ultimul test înaintea partidei cu CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 24 noiembrie 2019 20:07

Lazio, adversara lui CFR Cluj din Europa League a reușit al cincilea succes la rând în Serie A, 2-1 cu Sassuolo, cu golurile lui Immobile și Caicedo. Defensiva are însă slăbiciuni.

Lazio rezistă pe podium în Serie A, având traseu contrastant față de Europa League. Adversara lui CFR Cluj a legat la Reggio Emilia a cincea victorie, 2-1 cu Sassuolo. A fost egalată și a suferit azi, însă a reușit să se impună pe final și a dovedit că atacanții lui Simone Inzaghi sunt în formă. 

Immobile (al 15-lea gol în 13 etape!), din pasa lui Correa, a deschis scorul, iar Caicedo (servit de Luis Alberto), intrat în locul argentinianului, a punctat în minutul 90+1. Nu degeaba Lazio are și a doua cea mai prolifică ofensivă din campionat - cu 30 de reușite - după Atalanta, însă peste Inter. 

Ștefan Radu n-a jucat 

Defensiva a arătat carențe destule și acum. Fără Ștefan Radu, încă nerefăcut, neatentul Patric l-a ținut în joc pe Caputo, care a egalat chiar înaintea pauzei. Trupa lui De Zerbi a pus presiune în actul secund, dar schimbările făcute de cei doi antrenori au decis, ecuadorianul oferind verdictul. 

Vezi și: 

Gent - Antwerp 1-1 // Egal norocos pentru Bölöni în Belgia + cum a tranșat românul conflictul cu Mirallas: „Probabil s-a simțit puțin frustrat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează