INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Saviola vrea să plece de la Real Madrid pentru că este folosit în prea puţine partide

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 ianuarie 2009 00:00

Atacantul argentinian Javier Saviola a declarat că este nemulţumit de postura de rezervă pe care o are în prezent la Real Madrid şi a precizat că doreşte să se transfere cât mai curând la alt club, informează Marca.

"Trec prin momente foarte triste pentru că, în ciuda eforturilor pe care le depun la fiecare antrenament, nu mi se dă şansa să joc. Am purtat o discuţie cordială cu antrenorul pentru a afla exact unde este problema şi mi-a transmis că nu are nimic personal cu mine", a afirmat fostul jucător al Barcelonei, al cărui contract cu formaţia madrilenă este scadent în 2011.

Saviola a mai spus că intenţionează să se despartă de Real în actuala perioadă de transferuri, dar menţionează că situaţia a devenit mai complicată odată cu demisia preşedintelui Ramon Calderon: "Conducerea a impus o serie de condiţii pentru transferul meu. Eu aş vrea să plec chiar din această iarnă, însă lucrurile s-au complicat în urma demisiei de săptămâna trecută a preşedintelui Calderon".

Internaţionalul argentinian în vârstă de 27 de ani a fost adus la Real Madrid în 2007 chiar de la rivala FC Barcelona. Într-un sezon şi jumătate la actuala campioană a Spaniei, Saviola a bifat doar 16 apariţii în Primera Division.

Fostul preşedinte al lui Real Madrid, Ramon Calderon, şi-a prezentat demisia la data de 16 ianuarie în urma unei campanii pe care cotidianul Marca a purtat-o timp de o lună împotriva sa. Publicaţia iberică a arătat cum oficialul madrilen a manipulat rezultatele votului de la cea mai recentă Adunare Generală, ce a avut loc pe 7 decembrie 2008. Până la alegerile din vară, postul lui Calderon va fi ocupat de vicepreşedintele Vicente Boluda.  

Sursă: NewsIn

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  24 Ianuarie 2009, 16:15

A jucat si la Barcelona mult, pana cand a venit Rijkaard...Imi pare rau pentru el, mai ales ca e unul dintre favoritii mei.

 •  24 Ianuarie 2009, 15:07

tradatorule asa iti trebuie

 •  24 Ianuarie 2009, 15:04

Anternoru` ala e un ratat,vad ca nu il baga pe saviola desi el cand a jucat orunde inafa de barcelona unde iarasi nu a avut loc de ifosele antrenorului si aici..a dat goluri peste goluri..as monacol, sevilla si altele..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează