INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Scandal sexual la AS Roma » Ce decizie s-a luat după descoperirea unui clip erotic făcut de o angajată, în sediul clubului!

Filmulețul cu scene erotice a fost făcut într-o clădire a clubului
Filmulețul cu scene erotice a fost făcut într-o clădire a clubului

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 15:23 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 16:39

AS Roma nu s-a putut bucura cum trebuie de calificarea în „sferturile” Conference League din cauza unui scandal cu o angajată a clubului. Aceasta a fost dată afară după ce un jucător de la Primavera a distribuit colegilor un filmuleț cu scene erotice, pe care l-a sustras din telefonul acesteia.

Procuratura Federcalcio a deschis o anchetă la AS Roma, după ce un jucător de la echipa Primavera i-a furat unei angajate un clip cu scene erotice ca-n filmele pentru adulți și l-a distribuit colegilor!

Femeia, a cărei identitate a fost ținută secret, a fost concediată pe loc, împreună cu iubitul acesteia, în condițiile în care filmulețul erotic(ce fusese făcut în noiembrie 2023) în care sunt surprinși cei doi plus un al treilea salariat al Romei n-a circulat doar printre jucători, ci a ajuns chiar și la directorul executiv Lina Souloukou.

Revenire cu ezitări pentru Răzvan Marin: „A fost în stare să dea dureri de cap întregii defensive” + Notele după eșecul cu Bologna
ITALIA
Revenire cu ezitări pentru Răzvan Marin: „A fost în stare să dea dureri de cap întregii defensive” + Notele după eșecul cu Bologna

Victima ar putea cere despăgubiri!

Procurorii au chemat la audieri toate persoanele implicate în acest scandal apărut din senin pentru a stabili "care este vina celui a distribuit clipul sexual și să cerceteze dacă decizia de a-i da afară pe protagoniștii filmării este una legală. Asta pentru că femeia din clip a angajat un avocat și contestă concedierea din postura de victimă și se gândește să ceară despăgubiri", a dezvăluit Sky.

Roma: „Nu e discriminare sexuală!"

În același timp, AS Roma încearcă să se apere, vorbind de „discriminare sexuală și tratament inegal inexistente". Concedierea, subliniază clubul giallorosso, îi vizează pe cei doi angajați, o femeie și un bărbat, „care au înregistrat videoclipul" și „a avut loc în aceeași zi și la aceeași oră".

Pentru club a fost deci obiectivă „imposibilitatea de a continua relația de muncă", având în vedere și faptul că cei doi angajați aveau „o coordonare directă cu minorii!".

După ce a atacat tonul defăimător al campaniei care a luat naștere, Roma consideră că se încearcă în mod clar să se atace și să se destabilizeze clubul și echipa într-un moment crucial al sezonului sportiv
Comunicat AS Roma, publicat de Sky

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Atac virulent după anunțul lui Real Madrid despre JO: „Îi lipsește clasa, prea des. Nu poți cumpăra însă clasa
FRANȚA
Atac virulent după anunțul lui Real Madrid despre JO: „Îi lipsește clasa, prea des. Nu poți cumpăra însă clasa"
Mesajul transmis de ziua lui de fotbalistul suspendat 4 ani pentru doping: „Niciodată nu am învățat și nu am crescut atât de mult într-un an!”
FRANȚA
Mesajul transmis de ziua lui de fotbalistul suspendat 4 ani pentru doping: „Niciodată nu am învățat și nu am crescut atât de mult într-un an!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează