INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FANI

Scandal cu fanii la cel mai tare turneu de juniori! Fanii au lovit un jucător advers cu piatra în față

FOTO: Twitter @tribundergi
FOTO: Twitter @tribundergi

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2018 15:25

Nici la juniori nu e liniște în derbyurile toscane. Miercuri, s-a jucat Fiorentina - Empoli la Viareggio Cup, probabil cel mai important turneu juvenil european. Squadra Viola a câștigat, 3-2, dar meciul s-a încheiat cu un mare scandal. 

40 de ultrași ai violeților, care aruncaseră în timpul meciului cu tot felul de obiecte spre banca de rezerve a rivalilor, i-au asaltat la sfârșit pe jucătorii adverși cu sticle și pietre. Alessio Gianneschi, fundașul stânga al lui Empoli, a fost lovit în față cu o piatră, fiind rănit sub ochiul drept. 

Empoli nu va mai participa la Viareggio

Fiorentina a fost amendată cu 3.000 de euro, însă directorul general al lui Empoli a luat o decizie radicală. Echipa sa nu va mai participa niciodată la Viareggio Cup. "Vă dați seama ce s-ar fi putut întâmpla dacă ar fi venit și galeria noastră la meci?", a întrebat Andrea Butti, accentuând: "Juniorii noștri au fost în pericol". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
130360974128520
Oprea Frangulea  •  22 Martie 2018, 16:56

Se intampla si la case mai mari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează