INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DANEMARCA

Defilează în preliminarii, dar se și distrează! Scandal la danezi » Party nocturn în piscina hotelului cu două chelnerițe!

Foto: Imago
Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 17 octombrie 2021 13:12 / Actualizat duminica, 17 octombrie 2021 14:10

Managerul hotelului în care a locuit naționala Danemarcei a dezvăluit totul. „Unii angajați au fost prea prietenoși cu jucătorii. Nu credeam nici în cea mai sălbatică imaginație că asemenea lucruri s-ar putea întâmpla”. Le-a concediat pe chelnerițele care au petrecut cu jucătorii într-o piscină a hotelului Marienlyst.

Danezii aveau o imagine extraordinară. Puterea cu care trecuseră de „momentul Christian Eriksen", decarul care a suferit un stop cardiac pe teren, jucând semifinalele Euro și calificându-se la Mondial fără niciun punct pierdut și fără niciun gol primit în preliminarii, impresionase o lume întreagă.

Danemarca, petrecere în piscină

Dar nu e totul perfect în cantonamentul lor. Michael Lauritsen, managerul hotelului Marienlyst, unde locuiesc „vikingii" la reunirile la lot, în Helsingør (devenit Elsinore în piesa „Hamlet" a lui William Shakespeare), la 45 de kilometri de Copenhaga, a scos la lumină ce s-a petrecut acolo înaintea meciului cu Moldova, pe 9 octombrie, la Chișinău (0-4).

Roș-albii au făcut o petrecere nocturnă într-una din piscinele hotelului cu două chelnerițe. „Din nefericire, unii angajați au fost prea prietenoși cu jucătorii. Nu credeam nici în cea mai sălbatică imaginație că asemenea lucruri s-ar putea întâmpla", a scris Lauritsen într-un e-mail intern, potrivit presei locale.

„Cele două grupuri s-au transformat într-un singur grup. E inacceptabil"

„Pot confirma că două angajate au fost concediate", a declarat Lauritsen. „Mi s-a spus că femeile erau la început într-o piscină, iar jucătorii în alta. Ulterior, cele două grupuri s-au transformat într-un singur grup. E inacceptabil". Și federația daneză a pornit o anchetă.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Bayern a început negocierile pentru marele talent german de origine română » Vrea să-l ia în iarnă!

Scene uluitoare după Lazio - Inter! Ce a făcut colegul lui Ștefan Radu la final » Arbitrul l-a eliminat instant

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează