INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Scandal imens la Lyon » Fabio Grosso a anulat antrenamentul și i-a băgat pe jucători în ședință: le-a cerut „cârtițelor” din vestiar să iasă în față!

Fabio Grosso // Foto: Imago
Fabio Grosso // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 24 octombrie 2023 19:54 / Actualizat marti, 24 octombrie 2023 21:13

Numit doar de cinci săptămâni ca antrenor la Lyon, ultimul loc în Ligue 1, Fabio Grosso s-a înfuriat când ex-internaționalul francez Jerome Rothen a afirmat la RMC că are surse jucători importanți ai echipei, care i-au spus că „italianul e cel mai mare zero văzut vreodată. Va fi dat afară în curând”. Grosso a anulat ședința de pregătire de azi, a vrut să afle care sunt „cârtițele”.

Situația e critică la Lyon, tot mai rea de la o zi la alta, de la o oră la alta! Nu doar locul din clasament îngrijorează, 18, ultimul, unica echipă fără victorie în primele nouă etape (trei egaluri, șase înfrângeri). Ci mai ales atmosfera de la echipă, care e teribilă.

Decăderea zeilor » Foste campioane în Europa ani de-a rândul, nevoite acum să lupte pentru evitarea retrogradării
INEDIT
Decăderea zeilor » Foste campioane în Europa ani de-a rândul, nevoite acum să lupte pentru evitarea retrogradării

Jerome Rothen: „Fabio Grosso și-a pus toată lumea în cap”

Numit pe 18 septembrie, la șapte zile după demiterea lui Laurent Blanc, antrenorul italian Fabio Grosso (45 de ani, campion mondial cu squadra azzurra în 2006) are doar patru meciuri, o remiză și trei eșecuri, și a intrat în conflict cu jucătorii.

Luni seară, fostul internațional francez Jerome Rothen a făcut o afirmație șocantă la RMC Sport: „Am încercat să găsesc oameni din vestiar (n.r. ca surse). Nu voi da nume, căci ar putea avea probleme. Știu că Grosso va fi dat afară în curând. Nu e niciun jucător care să-l placă. Sunt unii cu experiență, cu mare experiență, care mi-au spus chiar că italianul e printre marile zerouri pe care le-au avut vreodată ca antrenori. Și-a pus toată lumea în cap”.

Fabio Grosso: „«Cârtițele» sunt împotriva echipei, împotriva clubului”

Înfuriat, tehnicianul i-a chemat pe toți jucătorii în vestiar astăzi, pentru o ședință incendiară. Potrivit L'Equipe, le-a cerut lyonezilor să iasă în față cine a spus asemenea lucruri despre el. „«Cârtițele» sunt împotriva echipei, împotriva clubului într-o perioadă deja foarte dificilă", a tunat peninsularul. Niciunul dintre fotbaliști nu a vorbit. Au rămas închiși în vestiar peste o jumătate de oră.

Apoi, Grosso i-a anunțat că a anulat antrenamentul programat inițial după-amiază. I-a trimis acasă, ironizându-i: „Dacă sunteți obosiți, plecați, mergeți să vă odihniți!". I-a avertizat că va afla cine a dat informații presei.

Jurnaliștii francezi susțin că unii veterani ai echipei le-au cerut colegilor să semneze toți un comunicat pentru a arăta că sunt sută la sută în spatele antrenorului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Îl recunoști? A câștigat Liga Campionilor, iar acum a fost filmat într-o ipostază incredibilă pe stradă

Ofertă incredibilă pentru Vinicius! Vedeta lui Real Madrid ar fi de departe cel mai scump jucător al planetei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close