CAMPIONATE  ·  ANGLIA

Scandal în Anglia » Cluburile cer sume mari pentru copiii care ies cu jucătorii pe teren!

Poză pentru copii înaintea partidei lui West Ham Foto: Guliver/GettyImages
Poză pentru copii înaintea partidei lui West Ham Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 11 februarie 2020 14:26

West Ham pretinde nu mai puțin de 830 de euro familiilor, a dezvăluit Daily Telegraph. „Devine un privilegiu pentru cei mai favorizați”, protestează parlamentarii britanici.

În Anglia, într-o ligă stratosferică pentru care se plătesc drepturi TV de miliarde și unde și cele mai mici cluburi achită sume incredibile pentru transferuri, nici măcar acele imagini superbe, cu copiii ieșind pe teren de mână cu jucătorii preferați, nu sunt gratis.

Daily Telegraph a provocat indignare în Regat cu dezvăluirea sa. În Premier League, doar șapte cluburi nu cer bani familiilor pentru fiii sau fiicele lor care apar pe gazon înaintea meciurilor. Printre ele, Liverpool și cele două grupări din Manchester.

În schimb, West Ham pretinde cel mai mult. 830 de euro. Iar Tottenham, un club bogat, deținut de Joe Lewis, cu o avere de peste 5 miliarde de euro, care a investit peste un miliard pentru noul stadion, ia o taxă de 575 de euro.

"Totul devine un privilegiu pentru cei mai favorizați, ceea ce e împotriva rădăcinilor fotbalului", a declarat Julian Knight, noul director al Comisiei pentru Cultură, Media și Sport din Camera Comunelor, camera inferioară a Parlamentului britanic.

7 cluburinu cer niciun ban pentru copiii care ies cu jucătorii pe teren: Arsenal, Chelsea, Liverpool, Man. United, Man. City, Newcastle și Southampton

TOP 5 ANGLIA TAXĂ PENTRU COPII

1. West Ham830€
2. Everton710€
3-4. Norwich600€
Aston Villa600€
5. Tottenham575€

 

Citește și:Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (1)
deusdat  •  11 Februarie 2020, 18:37

Doar nu vor să-l țină de mână pe Kane pe gratis.

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1