INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Scandal în Argentina din cauza lui Messi: "Leo nu impune jucători în națională, alta e problema lui" » Maradona îl face praf pe fostul său secund pentru această declarație!

Diego Maradona, Lionel Messi 
(foto: Guliver/Getty Images)
Diego Maradona, Lionel Messi (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat joi, 06 septembrie 2018 10:25

Diego Maradona intră în conflict cu oricine se leagă de Lionel Messi. Practic, superstarul Barcelonei este singurul fotbalist pe care El Pibe d'Oro nu-l critică. Ultimul intrat în vizor este Alejandro Mancuso, fostul secund al lui Maradona la Mondialul din 2010.

"Voi credeți că dacă Messi făcea echipa, ar fi jucat Acuña sau Meza? Imposibil! Messi nici nu-i cunoștea. Dacă Messi face echipa, de ce n-au jucat Di Maria, Higuain, Biglia etc?Messi  nu impune jucători la națională, el are alte defecte. Un exemplu ar fi că uneori e deprimat și nu se știe de ce. Alteori e complet absent, dar asta e o problemă a noastră.

"Când Diego l-a întrebat pe Messi cu cine i-ar plăcea să joace alături, Leo i-a zis să nu-l mai întrebe niciodată așa ceva pentru că lui îi e indiferent, poate juca alături de oricine"" declarația lui Alejandro Mancuso care l-a enervat pe Maradona

Reacția lui Maradona nu a întârziat să apară: "Din moment ce Mancuso spune că Messi e deprimat, ar trebui să-l întrebăm dacă el nu era deprimat la 4-0 pentru Germania și el se lăfăia în banii câștigați în China pentru că l-a trădat pe Maradona".

Mancuso a fost condamnat, în 2012, în China, după ce Maradona l-a acuzat că i-a falsificat semnătura și i-a folosit drepturile de imagine fără să aibă permisiunea sa. Mancuso a fost nevoit să plătească jumătate de milion de dolari. În 2015, Maradona l-a adus și în fața justiției din Argentina.

Interesant este că Maradona nu a acceptat prelungirea contractului la cârma Argentinei din cauza faptului că președintele Federației, Julio Humberto Grondona, i-a cerut, ca o condiție pentru reînnoirea înțelegerii, să nu-l mai păstreze pe Mancuso în staff-ul său. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gigi_becali_8
gigi_becali_8  •  07 Septembrie 2018, 00:57

Messi e deprimat de la injectiile cu hormoni ? :)

296839007513707
Cris Juganaru  •  06 Septembrie 2018, 17:28

bazinga, daca Maradona, cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor, nu ar mai trebui sa vorbeasca despre fotbalul actual, tie de ce ti-am recunoaste dreptul de a vorbi (despre orice...)?

215645468806063
Valentin Duta  •  06 Septembrie 2018, 12:52

Maradona ramane Maradona, Mesi?, la fel...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează