INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Scandal în Argentina » Maradona a ieșit nervos din sediul Federației: "E în continuare aceeași mafie"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 18:44

Diego Armando Maradona a mers la sediul Federației de Fotbal a Argentinei (AFA) pentru a se întâlnii cu oficialii FIFA venitți să încerce punerea pe linia de plutire a fotbalului argentinian, după ce Messi și-a anunțat retragerea, iar selecționerul Gerardo Martino și-a dat demisia.

"El Pibe de Oro" a ieșit însă foarte repede din Federație și era foarte nervos: "Întâlnirea a trebuit scurtată, dar nimeni nu scurtează o întâlnire cu mine. Am venit să vorbesc despre fotbal și despre problemele AFA.

Mă doare să spun asta, dar dacă Gianni Infantino (n.r. președintele FIFA) propune să rezolvăm problemele fără schimbarea conducerii federației, eu nu sunt de acord. E în continuare aceeași mafie".

Alegerea noului președinte al AFA trebuia să aibă loc pe 30 iunie, dar justiția argentiniană bănuiește neregului în gestionarea fondurilor venite de la stat cu deținătorul drepturilor de televizare ale fotbalului argentinian.

Lupta pentru șefia AFA se dă de doi ani de când Julio Grondona a murit, după ce a condus Federația 35 de ani. Conducătorul legendar al fotbalului argentinian era bănuit de corupție.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  07 Iulie 2016, 21:53

35 de ani? ...l a batut pe Nasu ...

887888274661367
Pompiliu Bota  •  07 Iulie 2016, 21:36

Maradona ramane cel mai mare jucator al Argentinei. In Napoli exista 2 sfinti: San Gena si San Diego !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează