INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA

Scandal în Argentina » Trei jucători prinși dopați la River! Au luat pastile diuretice în Copa Libertadores

River a câștigat grupa a 3-a din Copa Libertadores, iar înaintea ultimei etape din Argentina e pe locul 2, la 5 puncte de noua campioană Boca // FOTO: Reuters
River a câștigat grupa a 3-a din Copa Libertadores, iar înaintea ultimei etape din Argentina e pe locul 2, la 5 puncte de noua campioană Boca // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2017 11:24

Martínez Quarta, Driussi și Mayada, jucătorii lui River Plate, au testat pozitiv la Hidroclorotiazida, în meciuri diferite din Copa Libertadores, dar La Nacion susține că alți patru colegi ar putea fi în culpă și, deci, suspendați.

După ce a pierdut titlul în favoarea rivalei Boca Juniors, River Plate se confruntă cu un nou scandal. Unul de doping! Agenția Mondială Antidopaj (WADA) și Confederația CONMEBOL anunță că "minimum 3 jucători au fost depistați pozitiv la controale distincte după meciuri din Copa Libertadores". Argentinienii Lucas Martínez Quarta și Sebastián Driussi și uruguayanul Camilo Mayada au folosit Hidroclorotiazida, diuretic neautorizat.

Decimați pentru Guaraní?!

Primul, stoperul în vârstă de 21 de ani, a călcat strâmb pe 10 mai, cu Emelec, 1-1. Mijlocașul uruguayan de 26 de ani a picat testul pe 18 mai, cu Melgar, 3-2, în vreme ce, în cazul atacantului de 21 de ani, partida în care s-a dopat n-a fost dată publicității.

La Nacion susține însă că situația ar fi mai gravă, alți patru jucători ai "Milionarilor" aflându-se pe lista neagră, în pericol de suspendare! Astfel că, pe 5 iulie contra lui Guaraní, în Paraguay, River ar putea ajunge într-o criză acută de efectiv la manșa tur a "optimilor" Copei Libertadores. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează