INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Scandal în Germania » Suporterii au protestat vehement: "Uniți de bani. Corupți în inima Europei"

Articol de - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 10:11

Fanii lui Stuttgart au protestat împotriva candidaturii nemților la organizarea Euro 2024: ”Acesta va fi viitorul turneu cumpărat".

La Stuttgart, pe Mercedes-Benz Arena, Federația (DFB) a promovat candidatura Germaniei la organizarea Europenelor din 2024. Înainte de VfB - Fortuna Düsseldorf (0-0), toți jucătorii s-au fotografiat împreună în fața unui banner cu motto-ul: "Uniți de fotbal. Uniți în inima Europei". 

Fanii gazdelor știau ce avea să facă DFB și pregătiseră contraatacul. Un protest împotriva candidaturii la cinci zile de decizia UEFA. Mesajele lor erau foarte dure. Loveau forul german. "Uniți de bani. Corupți în inima Europei", scria pe o pancartă. Altul anunța: "Acesta va fi viitorul turneu cumpărat". Aluzie la scandalul din 2006, când nemții în frunte cu Franz Beckenbauer au fost suspectați că au cumpărat voturile Comitetului Executiv FIFA pentru a depăși Africa de Sud în acea cursă pentru Campionatul Mondial. 

De furia suporterilor nu au scăpat nici șefii Federației, președintele Grindel și vicepreședintele Koch: "Grindel/Koch, dispăreți! DFB e un rahat!". 

2 țări candidează pentru organizarea Euro 2024: Germania și Turcia

27 septembrie e data la care UEFA va hotărî cine va găzdui competiția

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează