INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scandal în Premier League! Antrenorul își încurajează jucătorii să simuleze

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 10:14

Mauricio Pochettino, managerul lui Tottenham, afirmă că ”fotbalul este despre cum să-ți păcălești adversarul și să-ți creezi astfel un mic avantaj”.

Mauricio Pochettino e pe cale să piardă tot respectul și simpatia de care se bucură în Anglia. Managerul lui Tottenham a încercat să-i ia apărarea lui Dele Alli după "galbenul" primit de mijlocașul de 21 de ani contra lui Liverpool, 2-2, pentru simulare, însă afirmațiile sale i-au lăsat mască până și pe propriii fani.

"Prea sensibili"

Într-o țară în care fair-play-ul e prețuit în mod deosebit, argentinianul a explicat că "fotbalul este despre cum să-ți păcălești adversarul și astfel să-ți creezi un avantaj cât de mic. Acum 20 sau 30 de ani, toți îl felicitau pe jucătorul care reușea să-l inducă în eroare pe arbitru. Și-n Argentina, și-n Anglia. Între timp, mi-e teamă că am devenit prea sensibili".

"Omorâm jocul"

Prea sensibili?! Pochettino acceptă că, "dacă simulezi și arbitrul își dă seama, meriți să fii sancționat. Dele Alli a greșit și a plătit". Dar insistă că "asta este o chestiune minoră și n-ar trebui să se facă atâta caz. Riscăm să omorâm jocul". 

3cartonașe galbene a primit Dele Alli în Premier League pentru simulare, de la debutul său în 2015. Record!

"Fotbalul e un sport creativ, iar Dele Alli un jucător inteligent și un pic obraznic. Sigur că nu e perfect, nimeni nu e perfect" Mauricio Pochettino, manager Tottenham 

Playtech: Imagini bombă cu Laurenţiu Reghecampf şi amanta Corina. Anamaria Prodan va înnebuni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează