INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Scandal în vestiarul lui Bayern! Antrenorul Niko Kovaci a dat de pământ cu vedetele nemților

Articol de - Publicat vineri, 02 noiembrie 2018 10:05

Antrenorul Niko Kovaci i-a acuzat pe Franck Ribery și Jerome Boateng, în fața coechipierilor, că s-au pregătit într-o doară când i-a scos la încălzire, în timpul meciului de la Wolfsburg.

Bayern s-a chinuit în ultimul timp de la o victorie la alta, dar în vestiar nu e liniște nici acum. Un nou scandal, petrecut la finalul meciului de la Wolfsburg (3-1), de acum două săptămâni, a fost adus la lumină de Bild. Tabloidul căruia președintele Uli Hoeness și directorul executiv Karl-Heinz Rummenigge îi reproșau nu demult că ar răspândi știri false, aluzie la nemulțumirile exprimate de jucători la adresa antrenorului Niko Kovaci, a aflat că la Wolfsburg, tehnicianul croat s-a luat de Franck Ribery, 35 de ani, și de Jerome Boateng (30).

În fund, pe margine

Lăsați în afara primului unsprezece, cei doi "veterani" au fost trimiși la încălzire în timpul partidei. Însă francezul, vizibil frustrat, s-a așezat în fund pe margine, cu picioarele desfăcute și cu mâinile împreunate, atent mai mult la ceea ce se petrecea pe teren. Iar Boateng i-a urmat exemplul. Și toate astea sub privirile fizioterapeutului-șef dr. Holger Broich, care-i însoțise pentru a le oferi suport.

Au sărit scântei

Lui Kovaci nu i-a picat bine lipsa de interes în pregătire manifestată de ei. Iar după fluierul final, potrivit Bild, în vestiar au sărit scântei. Kovaci i-a criticat în fața coechipierilor și a decis ca din acel moment, inclusiv rezerviștii să ia parte la încălzirea pe care o efectuează cu toată echipa înaintea fiecărui meci.

11 ani și jumătatesunt de când Ribery e la Bayern. Are 255 de apariții în Bundesliga și 81 de goluri, câștigând cu munchenezii 8 titluri, 5 Cupe ale Germaniei și Liga Campionilor

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (5)
montgomerry
montgomerry  •  02 Noiembrie 2018, 15:05

Pai la ce performante au realizat nemtii si francezii in fotbal, e greu sa alegi generatii de aur, regi sau printi.

939271716140965
Manu Ion  •  02 Noiembrie 2018, 13:45

Tot scandal vedeti si la Bayern ???? Altceva mai aveti in cap decat scandal si cearta ???

caminero
caminero  •  02 Noiembrie 2018, 13:30
Postat de para.para pe 02 Noiembrie 2018, 10:42

"8 titluri, 5 Cupe ale Germaniei și Liga Campionilor" si nu se viseaza generatie de aur asa cum fac balcanicii de pe Dambovita.

Totuși, îndeosebi Ribery are un caracter infect (ca fotbalist, pe teren). Măcar suarez mușca cinstit din ureche, pe față ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează