INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Scandal între Atletico Madrid şi Barcelona! Declarații dure: 'Ne-am săturat de atitudinea lor, este lipsă de respect!'

Antoine Griezmann, foto: reuters
Antoine Griezmann, foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat miercuri, 09 mai 2018 16:03

După ce zvonurile conform cărora Antoine Griezmann (27 de ani) ar putea ajunge la Barcelona au fost alimentate tot mai tare de către clubul catalan, oficialii lui Atletico Madrid au izbucnit şi au emis un comunicat în care repetă că starul francez nu este de vânzare, declarându-se nemulţumiţi de abordarea campioanei Spaniei.

Speculaţiile privind transferul s-au intensificat masiv în ultima săptămână, preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, anunţând că s-a întâlnit cu agentul lui Griezmann în luna octombrie. Mai mult, şi Luis Suarez a vorbit despre transferul francezului la echipa sa, spunând că "ar fi binevenit" şi că "este mândru de faptul că Barcelona continuă să aducă jucători de o asemenea calitate".

Totul a culminat cu anunţul de marţi al Cadena Cope, potrivit căruia Barcelona ar fi informat-o deja pe Atletico că îi va plăti clauza de reziliere a lui Griezmann, în valoare de 100 de milioane de euro, fapt care îl va aduce pe atacant pe Camp Nou.

La scurt timp după aceste evenimente, Miguel Angel Gil Marin, directorul executiv al lui Atleti, a emis un comunicat pe site-ul oficial al echipei sale, manifestându-şi dezaprobarea faţă de abordarea catalanilor.


"Ne-am săturat de atitudinea Barcelonei. Când un preşedinte şi un jucător vorbesc în acest mod despre viitorul unui jucător care este deja sub un contract - şi cu doar câteva zile înaintea disputării unei finale europene - arată o absolută lipsă de respect faţă de Atletico Madrid şi fanii ei.

Poziţia noastră este una foarte clară şi a fost făcută publică în numeroase ocazii. Nu am negociat niciodată pentru Griezmann şi nici nu avem intenţia să o facem. Acum câteva luni i-am transmis personal preşedintelui Bartomeu că jucătorul nostru nu este de vânzare şi nu îl vom vinde.

În acelaşi timp, l-am anunţat că abordarea sa necoresupnzătoare este împotriva integrităţii competiţiei, mai ales că ne-am luptat la titlu împreună în acest sezon, iar Barcelona a pus o presiune constantă pe unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei noastre", se arată în comunicat.

Chiar dacă oficialii finalistei Europa League declară ferm că Antoine Griezmann este netransferabil, ESPN scrie că formaţia din capitala Spaniei nu poate face prea multe în condiţiile în care Barcelona îi va plăti clauza de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro. În plus, chiar de această modalitate s-a folosit Atletico în vara anului trecut, când l-a adus pe Vitolo, de la Sevilla, după ce a achitat clauza de reziliere de 36 de milioane de euro.

27 de golurişi 14 pase decisive şi-a trecut în cont Griezmann în acest sezon, în cele 46 de partide bifate pentru Atleti


https://www.bbc.com/sport/football/44048877

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
romulus65
romulus65  •  09 Mai 2018, 20:13

Nici Barcelonei nu i-a convenit ca PSG a platit clauza de reziliere a lui Neymar si i-a luat jucatorul dar nu au avut incotro. Asta este, daca vroiau sa nu aiba asemenea probleme nu acceptau ca in contract sa fie o clauza de reziliere.

romulus65
romulus65  •  09 Mai 2018, 20:12

Nici Barcelonei nu i-a convenit ca PSG a platit clauza de reziliere a lui Neymar si i-a luat jucatorul dar nu au avut incotro. Asta este, daca vroiau sa nu aiba asemenea probleme nu acceptau ca in contract sa fie o clauza de reziliere.

100692244141081
John Milne  •  09 Mai 2018, 17:07
Postat de cpt.ahab pe 09 Mai 2018, 16:49

Mda. E dureros când ți se întâmplă ție și distractiv când li se întâmplă altora. E un lanț trofic aici, unde peștele cel mare se năpustește cu banul peste peștele mic.

E ceva normal . Stiu , e greu pt gloata comunista sa priceapa .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează