INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Scandal la Atena » Federația a spionat ani de zile jucătorii și antrenorii ”naționalei”!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat marti, 11 aprilie 2017 10:30

Forul grec instalase o rețea de microfoane și camere ascunse la sediu și la centrul de pregătire al selecționatei, cu care își urmărea toți angajații, dar și fotbaliștii și membrii staffului tehnic.

Nu e zi fără scandal în fotbalul grec. Ultimul a fost făcut public de Comitetul FIFA care controlează și conduce momentan o federație ateniană (EPO) aflată în criză profundă.

Ani la rând, forul elen și-a spionat propriii angajați, pentru că șefii voiau să știe ce se întâmplă în fiecare clipă în jurul lor. Și ce gândesc oamenii care lucrau zi de zi pentru ei! Tot sediul EPO era plin de microfoane și de camere ascunse.

Nici internaționalii alb-albaștri și antrenorii echipei naționale n-au scăpat. Pentru că același sistem de ascultare procurat de la serviciile secrete era instalat și la centrul de pregătire al selecționatei Greciei!

"O lovitură dură. Nu vrem să ascundem nimic, nu protejăm pe nimeni"

"Comitetul, furios, profund dezamăgit și având un sentiment de rușine, a oferit autorităților judiciare de la Atena ce a descoperit, confirmând că EPO și-a spionat angajații. Și totul a început cu mulți ani în urmă", a fost comunicatul FIFA. "Aceste dezvăluiri sunt o lovitură dură pentru fotbalul grec și este în interesul tuturor să nu ascundem nimic și să nu acoperim pe nimeni". 

"Justiția trebuie să-i pedepsească pe cei care au murdărit fotbalul. Condamnăm public aceste practici"
Comitetul FIFA care conduce federația elenă

Război între federație și guvern

În octombrie 2016, în plin conflict între forul atenian și guvernul Greciei (generat de contradicția continuă dintre legea țării și ideea de independență a federației), FIFA a numit acest comitet pentru a controla EPO. Obiectivul: alinierea EPO la regulamentul FIFA și organizarea de alegeri noi, înainte de 31 mai. 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează