INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BUNDESLIGA

Scandal la Bayern! Carlo Ancelotti, atacat extrem de dur: "Ce-i trebuia James Rodriguez, care e un limitat, când îl are pe Thomas Muller?"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2017 11:28

Fostul internațional și manager al lui Bayern, Mathias Sammer, l-a criticat pe italianul Carlo Ancelotti pentru criza prin care trece Thomas Muller și transferul lui James Rodriguez: "Columbianul e un jucător limitat. Ce-i trebuia când îl are pe Thomas Muller?"

Carlo Ancelotti a părăsit foarte nervos, miercuri, conferința de presă post-Arsenal. Și nu din cauza eșecului suferit de Bayern la penalty-uri în fața "tunarilor".

Tocmai aflase că fostul manager al clubului, Mathias Sammer, îl criticase dur într-o intervenție la Eurosport: "Ancelotti nu-l înțelege pe Thomas Muller și de aceea a jucat modest sezonul trecut. Thomas e un om liber și trebuie să se bucure de libertatea asta în joc. E un idol. Sufletul și viitorul lui Bayern", a spus acesta.

"N-am nevoie să-mi vorbească nimeni despre istoria și valorile lui Bayern. Sau despre jucători", i-a răspuns iritat Ancelotti, atacat de Sammer și din cauza transferului lui James Rodriguez:

"Ce-i trebuia, de vreme ce îl are pe Muller? James e limitat. Nu poate juca pe flancuri, pentru că-i lipsește tempo-ul. Iar ca «regizor», poate fi oprit ușor de un adversar mai energic, care să-i dea din când în când peste picioare". Replica lui Ancelotti: "James va trebui să-și câștige locul în echipă. Ca și Muller. Nimeni n-are vreun bonus din partea mea".

10.000.000 €a dat Bayern pentru împrumutul lui James de la Real. Are opțiune de cumpărare definitivă în 2019, în schimbul a 38 de milioane   

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
talpaiadului
talpaiadului  •  20 Iulie 2017, 19:43

James e kaka-maka, adus de Acelotti pentru ca a fost la Madrid. Asa cum Guardiola l-a adus pe Alcantara, care e tot kaka-maka.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  20 Iulie 2017, 14:43
Postat de magic4ever pe 20 Iulie 2017, 11:59

Mathias Sammer isi apara conationalul dar nu are dreptate...James Rodrigues este cu 3 clase peste Muller...

Muller e un jucator de top, vorbesti si tu doar ca sa te afli in treaba. Muller a jucat titular la o echipa de top o caruta de ani iar James a avut doua sezoane bune la niste echipe bune din Europa dupa care a ales sa stea in umbra lui Ronaldo si Bale.

magic4ever
magic4ever  •  20 Iulie 2017, 11:59

Mathias Sammer isi apara conationalul dar nu are dreptate...James Rodrigues este cu 3 clase peste Muller...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează