INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Scandal la Bayern! Manuel Neuer amenință că pleacă » Îl ia Juventus?

Articol de - Publicat vineri, 17 ianuarie 2020 17:23

Manuel Neuer s-a înfuriat când a aflat că noului portar i s-au promis 15 meciuri sezonul viitor.

E scandal la Bayern. După ce s-a anunțat transferul lui Alexander Nübel, 23 de ani, care va fi adus de la Schalke liber de contract la vară, Manuel Neuer s-a înfuriat.

Campionul mondial, 33 de ani, din 2011 în poarta bavareză, nu poate accepta ce i s-a promis lui Nübel (foto jos): minimum 15 meciuri sezonul viitor.

Scandal la Bayern! Manuel Neuer amenință că pleacă » Îl ia Juventus?

Neuer nu vrea să cedeze niciun minut. În această stagiune, a jucat 26 de meciuri în patru competiții (a luat 31 de goluri).

S-a certat cu directorul sportiv Hasan Salihamidzic și amenință că va pleca. Ar putea ajunge la Juventus, susține France Football.

AC Milan s-a înțeles pentru transferul unui campion european cu Spania

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează