INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scandal la Crystal Palace » Doi jucători s-au bătut pe teren în timpul unui antrenament!

Luka Milivojevic (29 de ani) FOTO IMAGO
Luka Milivojevic (29 de ani) FOTO IMAGO

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 ianuarie 2021 11:18 / Actualizat sambata, 16 ianuarie 2021 12:03

Luka Milivojevic (29 de ani) și Michy Batshuayi (27 de ani), de la Crystal Palace, s-au aflat în centrul unui conflict pe terenul de antrenament și au fost despărțiți de colegi, înainte de egalul obținut pe Emirates Stadium de Crystal Palace, scor 0-0, contra celor de la Arsenal.

Izbucnirea a fost declanșată de iritarea lui Milivojevic la atitudinea pe care a arătat-o Batshuayi în timpul unui exercițiu de pase, în care jucătorii au fost rugați de către antrenori să-și testeze reciproc prima atingere.

Batshuayi se prostea și lovea mingea prea puternic, iarMilivojevic a șutat în atacantul belgian de la o distanță mică. Ulterior, cei doi și-au împărțit pumni și au fost despărțiți de coechiperi.

Luka Milivojevic și Michy Batshuayi s-au aflat în lot la partida cu Arsenal

Până acum, Crystal Palace nu a sancționat jucătorii, iar decizia finală ar putea fi influențată de antrenorul echipei, Roy Hodgson, dar aceasta va fi luată după meciul cu Manchester City, care se va disputa pe 17 ianuarie de la 21:15.

La meciul cu Arsenal, Luka Milivojevic, căpitanul echipei, a evoluat 89 de minute, iar Michy Batshuayi a fost rezervă neutilizată. Belgianul nu a mai început un meci ca titular în Premier League de pe 30 noiembrie, când Crystal Palace a pierdut disputa cu Burnley de pe Turf Moor, scor 1-0.

Luka Milivojevic, la a doua abatere în 2021

Luka Milivojevic a participat la o petrecere în noapte de revelion, alături de alte șapte persoane, iar aceștia nu au respectat regulile anti-COVID, într-o perioadă când rata de infectare cu noul coronavirus era destul de mare.

În calitate de căpitan al echipei, sunt pe deplin conștient că faptele mele din afara terenului de fotbal i-au dezamăgit pe fanii clubului, pe manager și pe colegii de echipă. Îmi cer scuze și voi face o donație pentru serviciul local NHS pentru a-i ajuta să își continue munca incredibilă pe care o fac.
- Luka Milivojevic, Crystal Palace

VIDEO. Cele mai frumoase goluri marcate de Crystal Palace în 2020

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Ștefan Radu, un derby istoric, o victorie colosală » E pe 2 în istoria lui Lazio, la doar 6 meciuri de recordul all-time!

Mbappe, luat la rost pentru modul în care joacă: „Nu poate fi titular la PSG! Vrea doar să își ridiculizeze adversarii”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close