INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Scandal monstru în fotbalul grec! Olympiakos ar putea fi retrogradată din cauza lui Marinakis! Nume importante implicate în anchetă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2017 19:25

Curtea de Apel din Atena a decis marți să trimită spre judecată mai departe dosarul de corupție în care sunt anchetați mai mulți oameni din fotbalul grecesc, în frunte cu Vangelis Marinakis, patronul campioanei Olympiakos.

Dacă acesta va fi găsit vinovat, echipa riscă retrogradarea. Alți 27 de actuali ori foști conducători de cluburi, jucători, oficiali ai Super League și un antrenor ar putea ajunge la închisoare.

Până la finalizarea acțiunii, președintele Vangelis Marinakis a decis să demisioneze din funcție. Giannis Moralis, primarul din Pireu, va ocupa această funcție până când lucrurile se vor clarifica. 

Pe listă figurează nume de la Atromitos, Levadiakos și Veria, ultima având opt fotbaliști implicați. În acest caz sunt implicate în total 28 de persoane, inclusiv antrenorul Ricardo Sa Pinto, de asemenea Leonardo Jardim și Vitor Pereira sunt și ei pe listă pentru că erau antrenori la Olympiakos în ianuarie 2013 și februarie 2015, când Marinakis ar fi comis acte de corupție. 

Niciunul dintre acuzați nu este reținut preventiv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  09 Noiembrie 2017, 10:58

De unde-i seful CCA de la noi? Oare Vassaras stie ceva?

spinoza
spinoza  •  08 Noiembrie 2017, 21:26

Foarte bine! Multi greci n-o inghite! E un fel de Sepsi!

florisking
florisking  •  08 Noiembrie 2017, 20:24

esti sigur?! fotbalul ,,grecesc,,?!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează