INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Scandal sexual cu jucători din Premier League: „Coborau, luau mai multe fete la etaj, apoi veneau să ia altele după o oră”

Articol de - Publicat duminica, 15 octombrie 2023 16:31 / Actualizat duminica, 15 octombrie 2023 16:40

Presa din Anglia scrie că un star din Premier League ar fi organizat un party cu mai multe modele. Petrecerea ar fi avut loc într-un hotel din Londra anul trecut în luna mai, de ziua organizatorului. Unul dintre modelele prezente a declarat că au participat la petrecerea sexuală mai multe modele, dar și câțiva jucători din Premier League.

Potrivit The Sun, unul dintre modele a declarat că a fost „o petrecere nebună”, că femeile au fost nevoite să semneze acorduri de confidențialitate și să renunțe la telefoane pe perioada petrecerii.

Ele au fost puse să vină la garajul din spatele hotelului. După ce au trecut de bucătărie, unde erau depozitate multe sticle cu alcool, acestea s-au îndreptat către lift, care le-a dus în camerele care costau mii de lire sterline pe noapte.

Peluza maghiară, scenografie controversată cu Serbia » Ultrașii au afișat portretul tâlharului care a speriat Clujul și care a murit la Gherla
UNGARIA
Peluza maghiară, scenografie controversată cu Serbia » Ultrașii au afișat portretul tâlharului care a speriat Clujul și care a murit la Gherla

„Ni s-a spus să ne alăturăm dacă suntem gata de o megapetrecere”

Fetele au primit cazare alcool și mâncare gratis și șoferi personali care să le ducă acasă.

Unul dintre modele a dezvăluit cum s-a desfășurat petrecerea: „Eram așa de multe încât trebuia să așteptăm în garaj până se eliberau camerele. A fost o nebunie. Au rezervat mai multe camere mari, organizatorii chemau fetele una după alta. 

Erau mai mulți jucători din Premier League în camere cu fetele, unii erau chiar în același pat. Alcoolul a fost gratis și majoritatea celor prezenți au consumat destul de mult. Am auzit că o domnișoară care lucra la hotel a fost ademenită de un jucător, iar apoi a intrat în probleme cu șefii ei.

Am fost nevoite să semnăm acorduri de confidețialitate și să renunțăm la telefoane, ni s-a spus că nu trebuie să filmăm nimic ca nu cumva să ajungă vreun videoclip pe rețelele de socializare. Doar fotbaliștii au avut voie cu telefoanele. 

Supraveghetorii coborau, luau mai multe fete la etaj, apoi veneau să ia altele la maxim o oră diferență. Fotbaliștii și-au selectat fetele, niciuna dintre noi nu cunoștea locația până în ziua respectivă.

A trebuit să jurăm că păstrăm secretul, când am ajuns la hotel am fost verificate mai ceva ca la aeroport”.

Vezi și alte știri:

Gestul care trădează totul! Ce au făcut Ronaldo și Georgina după ultimul meci al Portugaliei
GEST
Gestul care trădează totul! Ce au făcut Ronaldo și Georgina după ultimul meci al Portugaliei
Meci de box încheiat cu scandal » Adversarul lui Logan Paul, descalificat! Angajații de la securitate au intervenit pentru a opri bătaia generală
SCANDAL
Meci de box încheiat cu scandal » Adversarul lui Logan Paul, descalificat! Angajații de la securitate au intervenit pentru a opri bătaia generală

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
manx
manx  •  15 Octombrie 2023, 17:59

Săracele :) Au fost obligate. Nu cred că au plecat la fel de sărace. Cică cea mai veche meserie din lume se face pe semnătură. Adică contract. Erau prea multe,concurență mare. Se temeau că nu o să fie selecționate.

maradona79
maradona79  •  15 Octombrie 2023, 17:09
Postat de mr90 pe 15 Octombrie 2023, 16:51

Ele credeau ca se joaca canasta sau septica acolo ... cit de penibila este lumea asta ...

E plina lumea de "modele" care joaca sah.

81mada
81mada  •  15 Octombrie 2023, 17:03

Pai si ce cautau acolo? Si cati bani au primit? Ca doar nu au … degeaba!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează