INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCANDAL SEXUAL

Scandal sexual la echipa cu 10 titluri de campioană: 4 jucători arestați pentru viol în grup!

Sebastian Sosa
Sebastian Sosa

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 12:20 / Actualizat marti, 19 martie 2024 12:41

Poliția argentiniană a arestat patru componenți ai lotului lui Velez Sarsfield, care le-a suspendat imediat contractele. Portarul Sebastian Sosa, fundașul Braian Cufre, mijlocașul Jose Ignacio Florentín și atacantul Abiel Osorio sunt cercetați pentru viol în grup! Agresiunea sexuală s-ar fi petrecut în orașul Tucuman, pe 3 martie 2024.

Un scandal sexual a apărut la una dintre echipele din prima ligă a Argentinei. Patru jucători ai lui Velez Sarsfield au fost arestați în Tucuman, oraș aflat la 1.200 km nord de capitala Buenos Aires, unde aceștia se aflau în cantonament pentru meciul cu Atletico, disputat pe 3 martie (0-0).

Dani Alves ar putea ieși astăzi din închisoare!
PROCES
Dani Alves ar putea ieși astăzi din închisoare!

Scandal sexual la Velez Sarsfield: 4 jucători arestați pentru viol în grup!

Cotidianul Ole a dezvăluit azi și numele acestora, portarul Sebastian Sosa, fundașul Braian Cufre, mijlocașul Jose Ignacio Florentín și atacantul Abiel Osorio, iar acuzația gravă ce li se aduce este de viol în grup. Cvartetul sud-american a fost prezentat azi, în fața procurorilor, care au reținut la dosar denunțul făcut de un jurnalist. Urmează ca procurorii să decidă dacă este nevoie de emiterea unui mandat de reținere pentru 48 de ore.

Vicitima a fost îmbătată și violată într-o cameră de hotel!

Presupusa victimă a declarat autorităților că, pe 3 martie, a fost de acord să se alăture unuia dintre jucători, într-o cameră de hotel unde se aflau alți trei bărbați. Femeia a declarat că a băut alcool cu fotbaliștii, a adormit apoi și ar fi fost violată.

Avocata apărării, Patricia Neme, a declarat presei argentiniene că uruguayanul Sosa a contactat-o pe clienta sa pe rețelele de socializare și a invitat-o pe tânăra de 23 de ani la un hotel, dar portarul a negat orice acuzație.

Velez Sarsfield a demarat o anchetă internă la club

Velez a anunțat că a suspendat contractele celor patru jucători, după arestarea lor. „Acest club subliniază profunda sa îngrijorare cu privire la faptele relatate, care sunt, în mod clar, contrare principiilor și valorilor grupării noastre. Există legi limpezi și vom acționa mai departe în funcție de derularea anchetei", a declarat președintele Fabian Berlanga.

„În același timp, s-a dispus începerea unei anchete interne a clubului, pentru ca, în cel mai scurt timp, să se poată stabili măsurile definitive care vor fi adoptate în privința celor patru jucători".

„Femeii i s-a făcut somn și apoi s-a întins pe un pat"

În declarația sa, victima a confirmat că a consumat „câteva cutii de bere" imediat ce a ajuns în camera 407 a hotelului. De asemenea, i s-a oferit fernet, însă, după câteva pahare, a început să se simtă „rău, foarte amețită". Ea a decis apoi să se întindă pe unul dintre paturi.

„În plângere se precizează că femeia s-a simțit somnoroasă și, în timp ce încerca să își revină, a fost abuzată sexual de cel ce-o invitase și de alți trei colegi ai acestuia. Când a reușit să se dezmeticească, a chemat o mașină și s-a întors acasă", a explicat același Ole.

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Dani Alves ar putea ieși astăzi din închisoare!
PROCES
Dani Alves ar putea ieși astăzi din închisoare!
Juan Jesus rupe tăcerea și acuză: „Acerbi este un mincinos. Mi-a spus să plec și că sunt doar un negru!”
ITALIA
Juan Jesus rupe tăcerea și acuză: „Acerbi este un mincinos. Mi-a spus să plec și că sunt doar un negru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
atac_s
atac_s  •  19 Martie 2024, 17:08

Portar/fundaș/mijlocaș/atacant. Idioți din toate liniile echipei.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  19 Martie 2024, 13:00

Dupa doua stiri cu moartea gagicului Sabalenkai vine si una cu viol in grup. Gesepe, esti cool!

cirus11
cirus11  •  19 Martie 2024, 12:55

Probabil au drogat-o....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează