INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Scandal imens în Arabia Saudită: Galatasaray și Fenerbahce au refuzat să dispute Supercupa! Ce i-a enervat pe turci + Mircea Lucescu era invitat la meci

Articol de - Publicat vineri, 29 decembrie 2023 21:42 / Actualizat vineri, 29 decembrie 2023 21:59

Galatasaray și Fenerbahce ar fi trebuit să se întâlnească în Supercupa Turciei vineri seară, în Arabia Saudită, pe Al-Awwal Park, stadionul lui Al-Nassr, echipa pentru care evoluează Cristiano Ronaldo.

Meciul trebuia să înceapă la 19:45, ora României, dar cele două echipe au refuzat să părăsească hotelul și vor pleca spre Turcia în această seară. Partida a fost amânată.

A ignorat vedeta de la FCSB și acum explică motivul: „Uneori nu alegi în funcție de cine este mai bun”
AFRICA DE SUD
A ignorat vedeta de la FCSB și acum explică motivul: „Uneori nu alegi în funcție de cine este mai bun”

Supercupa Turciei, amânată! Galatasaray și Fenerbahce au refuzat să joace în Arabia Saudită

Conform DailyMail, saudiții le-ar fi interzis turcilor să intre pe teren cu chipul lui Mustafa Kemal Ataturk, fondatorul Turciei, imprimat pe tricouri, dar și cu un banner cu mesajul „Pace acasă, pace în lume”, pentru a marca cei 100 de ani ai Republicii, împliniți pe 29 octombrie. Ataturk este considerat de o parte din lumea arabă drept un „trădător al lumii musulmane”.

Deși presa internațională susține că turcilor li s-a interzis intonarea imnului și afișarea drapelului, Fanatik susține că nu s-a pus această problemă.

Președintele lui Galatasaray, Dursun Ozbek, alături de președintele lui Fenerbahce, Ali Koc, au organizat o întâlnire de urgență cu președintele Federației de Fotbal din Turcia, Mehmet Buyukeksi, pentru a găsi o soluție. Fanii începuseră să intre pe stadion până când anunțul amânării a fost făcut.

„Supercupa a fost amânată pentru o dată ulterioară, ca urmare a deciziei comune luate de cluburile noastre din cauza unor probleme de organizare” a fost mesajul comun semnat de Federația Turcă de Fotbal, Fenerbahce și Galatasaray.

Mircea Lucescu, invitat la Supercupa Turciei

Mircea Lucescu, fost antrenor la Galatasaray între 2000 și 2002, fusese invitat de turci la Supercupă. Tehnicianul român se afla în Arabia Saudită și urma să asiste la confruntare

Vezi și alte știri:

Meci de coșmar pentru Olăroiu! Umilit în Supercupa Emiratelor » În minutul 32, românul avea 2-0, apoi a luat gol după gol
Emirate
Meci de coșmar pentru Olăroiu! Umilit în Supercupa Emiratelor » În minutul 32, românul avea 2-0, apoi a luat gol după gol
În urmă cu 3 ani juca la Dinamo, acum e ținta numărul 1 pentru Barcelona! Anunțul momentului: „Xavi e încântat, îl vrea de îndată”
BARCELONA
În urmă cu 3 ani juca la Dinamo, acum e ținta numărul 1 pentru Barcelona! Anunțul momentului: „Xavi e încântat, îl vrea de îndată”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
elgabri
elgabri  •  30 Decembrie 2023, 12:30

Turcii niste criminali la fel ca Rusii !!

steaua.libera
steaua.libera  •  30 Decembrie 2023, 11:10
Postat de mornea54 pe 30 Decembrie 2023, 00:07

Turcii sunt de partea axei raului, cu rusia, china, hamas etc. erdogan este un dictator, un criminal.

Erdogan pactizează cu dușmanii lui Ataturk

iobag
iobag  •  30 Decembrie 2023, 00:55

Nu s-au gandit sa discute asta cand s-au inteles sa puna meciul tocmai la arabi si in zi de centenar?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează