INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHAMPIONSHIP

FOTO Scandal uriaș în Anglia » Arbitrul a validat un gol înscris cu mâna în poarta lui Costel Pantilimon: "A fost o victorie furată"

FOTO: Guliver/Getty Images +6   FOTO
FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 08:47

Când nu e VAR, orice este posibil. Inclusiv un gol cu mâna, ca în 1986, pe vremea lui Maradona. S-a întâmplat sâmbătă seară în liga secundă engleză, iar victima a fost Costel Pantilimon, la Leeds - Nottingham Forest 1-1.

Costel Pantilimon, portarul lui  Forest, și colegii săi au protestat vehement, arătându-le ”centralului” și tușierului că Roofe a împins mingea în plasă cu antebrațul. Și totuși, golul a fost validat.

În minutul 82, când oaspeții conduceau, Kemar Roofe a înscris cu mâna din fața porții. A plonjat după minge și a împins-o în plasă cu antebrațul.

Ghinionul lui Leeds, Pantilimon a văzut hențul - era foarte aproape, protestând vehement. Și el, și alți "pădurari". I-au spus arbitrului Geoff Eltringham, i-au zis și tușierului, dar niciunul nu i-a ascultat. Norocul lui Leeds, golul neregulamentar a fost validat.

"Vă imaginați cum ne simțim", a declarat la sfârșit Aitor Karanka, managerul lui Forest. "Camerele TV au surprins limpede momentul. Am pierdut două puncte și nu din vina noastră. E greu de înțeles", a continuat acesta.

Cotidianul Nottingham Post nu s-a ascuns însă în spatele cuvintelor diplomatice: "A fost o victorie furată!".

Vezi și:  VIDEO ȘOCANT! Elicopterul patronului lui Leicester s-a prăbușit lângă stadion și a luat foc! Patornul echipei și copilul său au murit în accident!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
randdoom
randdoom  •  28 Octombrie 2018, 11:41
Postat de ucv1948 pe 28 Octombrie 2018, 10:47

Claudiaaaaa ... Zi-i Irinei sa vina astazi la mn pana la ora 14 , trebuie sa ii las cheile de la casa . .. Eu plec si vin peste o saptamana

:)) vezi ca ai gresit siteul si aplicatia :)) p.s.:s***:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ucv1948
ucv1948  •  28 Octombrie 2018, 10:47

Claudiaaaaa ... Zi-i Irinei sa vina astazi la mn pana la ora 14 , trebuie sa ii las cheile de la casa . .. Eu plec si vin peste o saptamana

mioriticul
mioriticul  •  28 Octombrie 2018, 09:48

„Ghinionul lui Leeds, Pantilimon a văzut hențul - [... ] Norocul lui Leeds, golul neregulamentar a fost validat.“ voi, astia care impachetati pestele, intelegeti ce scriesti?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează