INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - PARAGUAY 1-1

VIDEO Scandal uriaș pe „Bombonera” în Argentina - Paraguay » Leo Messi, izbucnire nervoasă: „De două ori te-ai c*** pe noi!”

Leo Messi, izbucnire nervoasă în Argentina - Paraguay
Leo Messi, izbucnire nervoasă în Argentina - Paraguay

Articol de - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 11:23 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 11:25

Leo Messi, căpitanul Argentinei, a protestat vehement, acuzându-l pe ”centralul” brazilian Claus după ce a anulat golul de 2-1 în confruntarea cu Paraguay, dictând lovitură liberă pentru un fault făcut cu 27 de secunde mai devreme. S-a terminat 1-1 la Buenos Aires, în cea de-a treia etapă a preliminariilor AmSud pentru CM 2022.

După două victorii, Messi și albiceleștii s-au împiedicat acasă, pe "Bombonera", în fața paraguayenilor. Și căpitanul Argentinei îl acuză pe arbitrul brazilian. Două faze i-a reproșat lui Raphael Claus.

  • Penalty-ul oferit oaspeților, în minutul 20, la 0-0, după ce lui i se refuzase o lovitură liberă pentru un fault aproape identic.
  • Golul anulat gazdelor în minutul 57, la 1-1.

Fazele VIDEO AICI!

VIDEO Scandal uriaș pe „Bombonera” în Argentina - Paraguay » Leo Messi, izbucnire nervoasă: „De două ori te-ai c*** pe noi!”

Mai ales al doilea episod l-a înfuriat pe Messi. Acțiunea controversată a început în jumătatea de teren a "pumelor". Nico González a recuperat mingea, dar îl faultase pe Ángel Romero, lovindu-l peste gleznă. Nici "centralul", nici tușierul n-au oprit jocul, deși totul se întâmplase foarte aproape, chiar sub ochii lor.

Claus a lăsat jocul să continue (între timp paraguayanul se ridicase) și, 27 de secunde mai târziu, Messi a înscris, după pasa lui Lo Celso. Avertizat de VAR, arbitrul a analizat faultul lui Nico González (Leo era în spatele său, revăzând și el faza) și a schimbat decizia. Gol refuzat. Lovitură liberă pentru Paraguay.

De la margine, selecționerul Scaloni protesta: "E o rușine!". Și Messi urla spre "central": "De două ori te-ai c... pe noi!". Arătându-i două degete. 11 metri din prima repriză și golul de 2-1 anulat. 

VIDEO Scandal uriaș pe „Bombonera” în Argentina - Paraguay » Leo Messi, izbucnire nervoasă: „De două ori te-ai c*** pe noi!”

Suspendat 3 luni după ce a acuzat CONMEBOL de corupție

În 2019, Messi a intrat în conflict cu confederația sud-americană. După semifinala pierdută în fața gazdei Brazilia, 0-2, argentinianul l-a criticat în primul rând pe "centralul" ecuadorian Roddy Zambrano: "A fluierat toate contactele în favoarea Braziliei, tot felul de prostii care ne-au făcut să ne pierdem concentrarea". A protestat împotriva arbitrajului în tot turneul: "De la începutul competiției, au văzut hențuri inexistente, penalty-uri la fel, faulturi... Iar azi au refuzat să apeleze la VAR. Nimeni nu va rezolva această problemă, pentru că Brazilia are prea multă putere". Patru zile mai târziu, după cele două finale, albiceleștii au refuzat să urce pe podium. Și Messi a acuzat CONMEBOL: "Noi nu facem parte din această corupție. Meritam mai mult, dar nu ne-au lăsat să jucăm finala. Corupția și arbitrii le-au furat oamenilor bucuria. Fotbalul a fost ruinat". Pentru aceste declarații, a fost suspendat 3 luni și amendat cu 50.000 de dolari.

Messi, expertul loviturilor libere

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Cosmin Olăroiu, elogiat! Performanța din China, comparată cu titlul cucerit de Leicester în Premier League

Bucureștiul a aflat astăzi cele 3 meciuri din grupe pe care le găzduiește la EURO 2020! Țintarul complet de pe Arena Națională

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ang3ldev1ls
ang3ldev1ls  •  15 Noiembrie 2020, 11:12

Se fura in america de sud pentru Brazil, cum furau arbitrii in anii trecuti pentru coruptia cfr, masiv pe fata si fara pic de jena.

poli_4_ever
poli_4_ever  •  13 Noiembrie 2020, 21:00
Postat de cosmin_1 pe 13 Noiembrie 2020, 12:48

Si fanii *** de 16 17 ani ai piticului nasos il considera "cel mai bun din lume"...

Sa-i spunem pe nume: Messi, ***. Are un talent aparte, dar caracterul e invers proportional

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  13 Noiembrie 2020, 15:01

Următorul pas e ca o echipa sa primească penalty pentru un fault din meciul tur.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează