INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scandal URIAȘ la Barcelona! Discuții șocante între fostul președinte și un necunoscut: "I-am luat un ficat ilegal lui Abidal"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2018 10:11

În martie 2011, francezul Eric Abidal a fost diagnosticat de doctorul Barcelonei cu o tumoare la ficat. După o primă operație, Abidal a suferit o a doua intervenție, în aprilie 2012, când a făcut un transplant de ficat.

ZIarul El Confidencial anunță azi o informație șocantă: ficatul primit de Abidal a fost cumpărat ilegal. Presa din Spania anunță că Poliția a interceptat mai multe discuții între Sandro Rosell, președintele de atunci al Barcelonei, și un necunoscut în care se arată că ficatul pe care l-a primit Abidal ar fi fost cumpărat ilegal.

La acea vreme, catalanii au spus că organul primit de francez a fost primit de la un văr din Franța, Gerard, fără a dat mai multe detalii.

Discuțiile telefonice ar fi avut loc în aprilie 2017, iar interlocutorul lui Rosel ar spune "acestui tip i-am cumpărat un ficat ilegal. Și spunem că este de la un văr! Lui Abidal i-am zis « Dacă ești aici, înseamnă că cineva ți-a cumpărat un ficat! Da? Nu mă face să vorbesc mai mult»". 

Presa din Spania anunță că poliția anchetează cazul. În prezent, Eric Abidal, 38 de ani, lucrează la Barcelona, ca director tehnic.

clipboard01

 

Istoricul cazului

Francezul, jucător important pentru catalani la acea vreme, a fost operat de urgență, la o zi după diagnostic, pe 17 martie. Pe 28 mai, fundașul stânga juca 90 de minute în ultimul act al UEFA Champions League, 3-1 cu Manchester United. Şi el era primul care ridica trofeul, cu banderola de căpitan pusă pe braţ de Puyol.  Ulterior, în 2012, jucătorul a fost supus unui transplant de ficat.

193de meciuri a jucat Abidal la Barcelona, între 2007 și 2013

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează