INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RASISM

Scandal uriaș la Manchester City: dat în judecată de propriul club pentru rasism!

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2018 10:54

Manchester City, unul dintre cele mai mari cluburi din Anglia, e în mijlocul unui scandal de rasism declanșat chiar de unul dintre angajați.

Conform Mirror, Dean Ramsdale, unul dintre scouterii de la echipele de juniori ale  "cetățenilor", ar urma să fie dat în judecată de propriul club pentru că acesta își cataloghează jucătorii cu un apelativ rasist, " BBQ" - Big, Black, Quick. Adică, "mare, negru, rapid".


*Dean Ramsdale // FOTO: Mirror

Ramsdale i-ar fi numit așa pe jucători în mai multe discuții purtate cu oficialii echipei și cu doi agenți, iar acesta ar fi fost reclamat.

Clubul și-a cerut scuze jucătorilor pe care Ramsdale i-a numit astfel.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
florinso
florinso  •  15 August 2018, 15:47
Postat de fibra pe 15 August 2018, 12:21

Daca unul spune"mare,alb,rapid" de ce nu e rasism? De fapt apocalipsa asa se manifesta prin autodistrugere cu tot felul de ineptii ale unor asa-zisi oameni care "invart"lumea cum vor ei.

Correccttt. Dar in lumea asta cei mai rasisti sunt chiar ei. Mi a zis unul ca toti sunt wild impotriva albilor pt ca nu pot uita la ce au fost supusi during past generations. Si sunt invatati de mici sa urasca albii. Deci oricum o luam tot albii sunt de vina. Hai Gnoere baga vreo tri lui haiduk! Ha hehe

dinamo100
dinamo100  •  15 August 2018, 14:25

Ce prostie!

fibra
fibra  •  15 August 2018, 12:21

Daca unul spune"mare,alb,rapid" de ce nu e rasism? De fapt apocalipsa asa se manifesta prin autodistrugere cu tot felul de ineptii ale unor asa-zisi oameni care "invart"lumea cum vor ei.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează