INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SEVILLA

Scandal uriaș la Sevilla! Ce au făcut 4 vedete în plină pandemie: „Puneți totul în pericol!”

Banega (foto), Ocampos, Vázquez și De Jong, toți de la Sevilla, au încălcat regula impusă în timpul stării de alarmă. S-au întâlnit la masă cu familiile și prietenii. Erau 12 și nu aveau voie mai mulți de 10. Foto: Guliver/GettyImages
Banega (foto), Ocampos, Vázquez și De Jong, toți de la Sevilla, au încălcat regula impusă în timpul stării de alarmă. S-au întâlnit la masă cu familiile și prietenii. Erau 12 și nu aveau voie mai mulți de 10. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 25 mai 2020 10:21

Banega, Ocampos, Vázquez și De Jong, toți de la Sevilla, au încălcat regula impusă în timpul stării de alarmă. S-au întâlnit la masă cu familiile și prietenii. Erau 12 și nu aveau voie mai mulți de 10.

Președintele ligii, Javier Tebas, tocmai a anunțat că speră ca fotbalul spaniol să reînceapă cu derbyul andaluz FC Sevilla - Betis. Joi, 11 iunie, de la ora 22:00. Dar jucătorii Sevillei nu respectă regulile impuse de guvernul iberic.

Deși e stare de alarmă și sunt interzise reuniunile de peste zece persoane, Ever Banega, Lucas Ocampos, Franco Vázquez și Luuk de Jong s-au întâlnit la o "masă de 12", cu familiile și prietenii. Soția argentianului a postat mai multe fotografii pe Instagram.

Ulterior, văzând că s-a declanșat deja un scandal, aceasta a șters toate pozele. Era prea târziu. Toți riscă o amendă, una foarte mare. Și din partea propriului club, și a ligii, chiar dacă vinovații și-au cerut scuze, anunță Marca.

"Nu puteți avea o asemenea atitudine! Puneți totul în pericol!", i-a criticat Tebas la postul de radio Cadena COPE. "Jucătorii sunt un exemplu pentru societate și trebuie să fie atenți la ce fac". 

Real Madrid e gata să renunțe la 8 jucători pentru Erling Haaland

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Robin van Persie, poveste în premieră: „Van Gaal m-a pălmuit brusc! Bang!” » Cum s-a încheiat conflictul

Miss BumBum l-a trădat pe Messi și a pozat aproape goală în tricoul altei echipe: „E cea mai bună!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează