INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Scapă de Pique?! Șefii Barcelonei nu mai rezistă! Catalanii vor să aducă urgent un fundaș central și au început negocierile

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 14:19

După un început slab de sezon, cu multe gafe ale fundașilor, în special Gerard Pique, șefii Barcelonei vor să ia măsuri urgente și să mai transfere un fundaș central.

Mundo Deportivo, ziarul de casă al Barcelonei, anunță că fundașul olandez  Matthijs de Ligt, 19 ani, este principala țintă a catalanilor și că aceștia au început negocierile pentru a-l transfera de la Ajax.

Conducerea Barcelonei îl urmărește de mai mult timp pe De Ligt, iar șefii echipei sunt încântați de jocul interenaționalului olandez. Mai mult, transferul poate fi facilitat și de faptul că De Ligt și-a exprimat deja dorința de a juca pentru Barcelona.

50.000.000 €este cota lui De Ligt, potrivit transfermarkt

De Ligt a crescut la juniorii lui Ajax, pentru care a debutat în 2016. În acest sezon are 2 goluri în 14 meciuri.

9
meciuri are De Ligt în naționala Olandei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează