INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scenariu uluitor deschis pentru Pep Guardiola » PSG ar face totul pentru el

Articol de - Publicat sambata, 15 februarie 2020 14:41

Emirul Qatarului, Tamim Al-Thani, proprietarul lui PSG, visează la Pep Guardiola. Dacă TAS menține excluderea pe doi ani a lui Manchester City din Liga Campionilor, antrenorul în vârstă de 49 de ani ar putea ajunge la Paris.

Dacă TAS va respinge apelul și Manchester City va fi doi ani exclusă din Champions League, Pep Guardiola va părăsi probabil Manchester. După patru ani pe „Etihad", revoluționarul antrenor catalan are deja o ofertă extrem de tentantă: Juventus, care i-a oferit un „cec în alb”, el urmând să decidă termenii contractului. 

Totuși, dacă acest plan nu se va realiza, Guardiola ar putea ajunge la o altă putere în ascensiune. PSG, având în spate tot un stat. Doar că, spre deosebire de City, susținută de Emiratele Arabe Unite, Parisul joacă pe banii Qatarului. Iar emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al-Thani, visează la Pep. Dacă ar avea acordul lui, l-ar demite instantaneu pe Thomas Tuchel. 

Pleacă și vedetele

Într-un scenariu fără Champions League, Manchester City nu va rămâne doar fără manager. Cei mai buni jucători vor pleca și ei probabil. Potrivit The Sun, liderii „cetățenilor”, Sergio Agüero, Kevin De Bruyne și Raheem Sterling s-ar despărți probabil de Manchester. 

Milan a obținut suspendarea și reducerea pedepsei

Tot din cauza încălcării fair-play-ului financiar, AC Milan a fost exclusă doi ani din cupele europene în 2018. Dar a obținut inițial suspendarea pedepsei la TAS. Tribunalul de la Lausanne i-a permis să evolueze în Europa League în sezonul 2018-2019. Vara trecută, rossonerilor li s-a interzis prezența pe continent, însă numai un an. O reducere a sancțiunii. 

Vezi și:

Pleacă Isco de la Real Madrid? Chelsea, Manchester City și Arsenal, interesate de spaniol

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
maccsero
maccsero  •  15 Februarie 2020, 18:23

Dacă de duce la PSG cade din lac în puț.

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  15 Februarie 2020, 17:43

Toți vorbesc numai prosti. Pana la urma ce a mai câștigat acest om de când a fost la Barcelona. A ea jucători buni acolo, eu cred ca azi nici la Barcelona nu mai poate face nimic. PAPURĂ de la Craiova este cel mai tare...

2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  15 Februarie 2020, 17:41
Postat de cneius pe 15 Februarie 2020, 16:21

Si "afara", ca si in Romania, banii conteaza !

Ce vrea sa însemne asta? !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează