INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Scenariu unic în istoria Premier League » Cum ar putea ajunge Arsenal și Liverpool să joace baraj

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 mai 2017 18:00

Primele 2 poziții din Premier League sunt acontate de Chelsea și Tottenham, pentru celelalte 2 dându-se o luptă acerbă între Manchester City, Liverpool, Arsenal și Manchester United.

Englezii au lansat un scenariu unic în istoria Premier League. Regulamentul Federației Engleze prevede că dacă 2 formații se află la egalitate de puncte, au golaveraj identic și se află în luptă pentru câștigarea competiției, salvarea de la retrogradare sau accederea în cupele europene, între ele se va disputa un meci de baraj.

Formațiile lui Wenger și Klopp pot ajunge în această situație dacă partidele lor din ultimele etape se vor termina cu următoarele rezultate: Stoke - Arsenal 1-1, Arsenal - Sunderland 3-0, Arsenal -Everton 2-1, respectiv West Ham - Liverpool 1-0, Liverpool - Middlesbrough 3-1.

Clasamentul actual în Anglia:

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează